2013. július 9., kedd

Legénybúcsú

Hamarosan itt az esküvő, tegnap meg is tartották a fiúk és a lányok az utolsó nagy bulit a házasság előtt. Jóval az esküvő előttre szervezték... talán mert látták a Másnaposok című filmet?

A fiúk egy kis klubba mentek le, ahol nem csak enni-inni, hanem táncolni is lehetett. Kissé pangott a hely, csak két lány próbálkozott egy kis tánccal.

A fiúk kissé unatkoztak, fontolgatták, hogy mennek más helyre, de Eriknek tetszett a pultos lány.
Mint kiderült, a lány neve Linda. Amikor Erik felkérte táncolni, vonakodott, hiszen neki mégis csak a pult mögött kell állni, ha jön egy vendég. 


Végül, mivel ez az este nem volt épp forgalmas, Linda mégis hagyta magát rábeszélni egy táncra.
George sem késlekedett sokat, rögtön felkérte táncolni az egyik lányt a táncolók közül.


Erikának nagyon tetszett George, így kapva kapott az alkalmon. :)


Ken és Cole hosszasan unszolta Spencert, hogy kérje már fel a másik lányt (Fannit). Spencer persze zavarba jött, de végül mégis táncolt egy keveset. Cole és Ken... Ők olyanok voltak az este végére, mint a csacsik...


Végül a már előre lefoglalt hotelszobában töltötte a díszes társaság az éjszakát. Spencer ott fog lakni az esküvőig.
A szoba csak egyágyas, így a többiek kénytelenek voltak egy takarón osztozni. Na de hová lett George és Erika? Hmm... Talán megunták a kissé becsípett bandát és hazamentek...


A lányok bulija kissé vadra sikeredett, ők még nem adták ide a képeket. Amint kissé magukhoz térnek, elkérem őket. :)

1 megjegyzés:

  1. Jaj, a kedvenc képem, ahol a pasik össze vannak borulva :D A pici üvegekre hogy tettél szert? Van egy nagy álmom, szeretnék boltot csinálni, de fel is kellene tölteni valamivel... :D Várom a lányok képeit!!

    VálaszTörlés