2013. december 11., szerda

Kellene egy kis segítség

Nem nekem, hanem az egyik babának, ugyanis a keze eléggé ócska műanyagból van és reped, törik. Egyébként sehol máshol nincs ilyen probléma, szerintem a mellkasa másféle műanyag, mert az teljesen ép.

Szegénykém ugyan nem a legszebb, de én nagyon szeretem és sajnálnám kidobni/bedobozolni és polcra tenni.


Ma reggel ragasztottam vissza a csuklóját. A válla már egy korábbi műtéttől ilyen.


És a másik kezével ugyanez a helyzet.


Szóval aki tud nekem egy jobb és bal kezet küldeni azt meghálálom! Egy egész babát nem szednék szét, hogy ennek legyen keze, azt sajnálnám.
Mindegy, hogy egyenes, vagy hajlított kezek, nem ragaszkodom az "eredeti" formához.

Előre is köszönöm!

8 megjegyzés:

 1. csajszi, nekem törött nyakú, de ezt leszámítva tökéletes torzóim vannak. Mehet?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oké, jöhet, csak a torzó fejét ne küld el, mert akkor nem lenne szívem szétszedni. :) Az új címem elküldöm e-mailban.

   Törlés
 2. Szegény baba! Hogy fogod tudni kicserélni a kezét? Könnyen ki lehet a rossz kezét operálni, vagy egy új test kellene neki?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még nem tudom hogyan cserélek kezet a babának. De az a helyzet, hogy ő nem Mattel hanem valami Lucky baba, nyuszi van a hátán. Épp ezért a testét meg akarom tartani, és csak a kezét valahogy kiszerelni belőle (az szerintem könnyű lesz, nem sok tartja bent) az újat meg bele. :)

   Törlés
 3. Nekem van egy Lusy babám, nyuszi van a hátán, a kezei szépek, viszont a nyaka ragasztva van! Ha gondolod elküldöm neked!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hagyd csak, Adél küld torzót amit aplikálhatok kedvemre. Habár, ha neked nem kell a Lucy baba, küldheted, akkor ennek lesz tesója. :)

   Törlés
 4. Rendben! Akkor elküldöm az e-mail címem, hogy meg tudd adni a címed! drika78@freemail.hu

  VálaszTörlés