2015. április 29., szerda

Rendezkedés

Igen, tudom. Megint nagy a csend körülöttem. Az igazság az, hogy az elmúlt néhány hét eléggé megviselt. Márciusban elpusztult a cicám, Fáncsi, aki 13 évig volt a családunk tagja és eléggé magam alá kerültem.

Éppen ezért egyszerre több dologba is belefogtam párhuzamosan, hogy ne kelljen gondolkoznom, például nagyon erősen rákapcsoltam az angolra, átrendeztem a lakást, alkottam, olvastam, mindent csináltam, csak ne kelljen gondolkozni.

Egyelőre csak részeredményeim vannak.

Az ebédlőt kiürítettem és ide rendeztem be az alkotó kuckómat.


Igen, még táblát is csináltam neki.


Egyelőre még elég nagy a káosz itt, mert a sok más dolog, amit még csinálok mellette, kissé lassítja a dolgokat. De van kis könyves polcom, asztalkám (amiről le kéne pakolni) meg az összes babaházam. És a másik oldal. Még ki is kellene festeni ezt a szobát augusztusig, úgyhogy bele kéne húznom.
Talán addig nem is pakolom ki az összes alkatrészt a babaházakhoz, mert a festésnél csak plusz összepakolni valóm lenne.


De amíg nem tudok mindent kipakolni, van egy mindent elnyelő NAGY szekrényem, amibe belefér minden :)


Próbáltam az egész kuckót lefotózni, de az ajtó belelóg. Na de sebaj, nyáron majd élőben is fogjátok látni.
 

Viszont a nappali/étkező/párom alkotós nagy szobája már kupi mentes, ami köszönhető annak, hogy ezen a szobán nincs ajtó, itt bizony rendet kellett rakni, mert nem tudom egy ajtóbecsukással eltüntetni, mint a kissé kupis Alkotó Kuckóm. Amint itt is rend lesz, úgyis teszek fel pár képet róla.

MÁS:

Akartam kérdezni, van-e ötletetek, mi legyen a fődíj a tombolán? Mert nekem halvány lila derengésem sincs. Gondoltam babára vagy baba autóra, esetleg valami aranyos bababútorra. Ti mit gondoltok?

5 megjegyzés:

 1. Én valami trendi barbie hordozó táskára gondoltam, amiben feltűnésmentesen lehetne a fotózáshoz szállítani a babákat. Még dolgozom a prototípuson:-)

  Valami ilyesmire gondoltam:

  https://www.pinterest.com/pin/329607266448311306/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hű, ez tök szuper! Én is készítek egyet, ha lesz kis időm. Bár az enyém valószínűleg csipkés, kicsit darkos lesz, mint én :)Ez a hordozó is olyan, hogy MIÉRT NEM JUTOTT ESZEMBE MAGAMTÓL??? :D szerintem a tombolára, ha készítesz, az király! És mi legyen a fődíj?

   Törlés
 2. Sajnálom a cicádat! Nekem a 15 éves kutyusom pusztult el februárban. A kaput el akarták lopni, reggel az út szélén találta meg apukám Bogárkát! Nagyon bosszant, nem tudom bántották -e!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó Istenem! Részvétem! Annyira hozzá tudnak nőni az emberhez ezek a gyönyörű, édes kis állatok! Az én cicám rákos volt, 6 hónapon át vittem kemóra, de sajnos nem lett műthető és elment. A szívem szakad meg még mindig!

   Törlés
 3. Sajnálom a cicádat, komolyan! Épp az elvesztés fájdalma miatt ódzkodom a megszeretésüktől! Nekem most mástól kell lassan búcsút venni, és nem egyszerű :(

  VálaszTörlés