2016. április 1., péntek

Ghostilla

Nos én igazán nem akartam MH babát! Tényleg! Sokáig nem értettem azt, melyik gyerek kedveli ezeket a babákat. Némelyik olyan vad... és szerintem nem éppen a legszebbek...

De aztán megláttam Boróka oldalán egy olyan MH babát... Olyan szép! Arra gondoltam, ha egyszer elkezdek érdeklődni az MH babák iránt, akkor elsőre Ghostilla költözik hozzánk. 

Aztán húsvétkor megpróbáltunk lejutni Zalába, ami nem jött össze, mint azt az előző posztomban már írtam. 

Tehát ott üldögéltünk a benzinkútnál hol jobb, hol rosszabb hangulatban, szegény sógornőm sem volt éppen a legjobban, gyomorrontása volt. Szóval a hangulat eléggé hullámzó volt. Én meg már kínomban, csak hogy oldjam a saját feszültségem, körülnéztem a kúton. (az én autómmal indultunk el és az ment tönkre, én meg rosszul éreztem magam, amiért nem tudjuk miattam teljesíteni az utat. Persze a többiek nagyon aranyosak voltak, és mondták, nem én tehetek róla, hogy nem tudunk tovább menni, mindenkivel előfordulhat az ilyesmi.)

Szóval körülnéztem a shopban, és megtaláltam ŐT! Így élőben látni, sokkal nagyobb élmény volt, és mivel már fényképen is tetszett, gondolhatjátok, mennyire tetszett élőben. 

Aztán jött a dilemma. Nem veszem meg, mert egyrészt kevés a kézpénzünk és az fog kelleni az autómentésre. Másrészt hogyan fog beilleszkedni a többiek közé? De olyan szép! Zsuzsi viszont mondta, megveszi nekem, hálából, amiért megosztottam az autómat velük, és amiért apukám megmenti a napot és nem kell a kútnál éjszakáznunk. Szóval a dolog eldőlt, Ghostilla jött haza.


Itthon átmentem Zsuzsiékhoz, átvittem neki a növénykét, amit neki gyökereztettem múltkor és Ricsi megkapta a régi kontrollereket, amiket már nem használtunk. Vittem Ghostillát is. Zsuzsival együtt bontottuk ki.


Aztán itthon készült néhány kép a leányról. Hát nem gyönyörű?  Olyan vagány!


És megáll a lábán! És milyen jól áll neki a napszemcsi! 


 A bukósisak is jól áll neki. Szerintem mindenben csinos lesz...


Minden babámat megfürdetem amikor hazahozom, szóval ő sem maradhatott ki a jóból. 


A haja gyönyörű. Gondoltam rá, hogy behullámosítom. 


A hajszárító, fésű, csipesz és egyéb eszközök semmit sem hullámosítottak a haján, így befontam jó szorosan és hajszárítóval megszárítottam, hátha akkor történik valami hullámosodás. De nem, a haja egyenes maradt.


Viszont nagyon jól áll neki a fonott haj. És már azon gondolkozok, hogy veszek neki párt is. Csak azt nem tudom még, a  történetük alapján van-e neki párja vagy jó lesz neki egy random pasi. Majd utána nézek ezeknek a babáknak, hátha a többiek is megbabonáznak és megszállják a Vadvirág teret a szörnyecskék.


9 megjegyzés:

 1. Nagyon érdekes ez a csajszi, remélem, személyesen is találkozunk majd!

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok az új szerelemhez. Imádni való, alig várom hogy öltözékeket készíts neki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Én in meg az ihletmanóra vártam, mára már sejtem, milyen ruhát kap majd a kiscsaj. Ma este vagy holnap el is készítek neki egy ruhát, amikor időm lesz rá.

   Törlés
 3. Kicsit ki kell javítsalak, drága Vik, ugyanis az van, hogy Ghostilla nem MH baba, hanem egy Twilight Teens, amit a Simba gyárt. Szóval, története nincs neki, de ez annyiból jól jöhet, hogy így bármelyik pasi jó lehet hozzá, még a szörnyek közül is. :-) Emellett nagyon örülök, hogy te is megvetted, jó látni vele az otthoni képeid, és képzeld, mostanra már én is annyira megszerettem, hogy terveim is vannak vele!! Hála neked, hogy lelkesítettél felé!!! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én kérek elnézést! Nem igazán ismerem ezeket a típusú babákat, de szörny feje volt, meg hasonlít is az MH babákra, szóval azt hittem hogy... Még nem nagyon néztem utána a csajnak, szóval ez az apróság elkerülte a figyelmem, azt meg nem is néztem, ki gyártotta. Köszi,hogy szóltál!
   Örülök, hogy megkedvelted a leányzót! Én imádom a szemeit meg a ruháját meg egyáltalán az egész csajt, ahogy van! Akarok neki ruhát varrni, de még nem tudom milyen színben lenne a legvagányabb...

   Törlés
  2. Ami az figyelmetlenséget illeti, nekem is inkább azt kellett volna írnom, hogy milyen nagyszerű ajándékot kaptál Zsuzsitól! ;-) Részemről is bocsánat ezért.
   Egyébként igen, sokan MH-nak gondolják, mert valóban szörnyszerű, hiszen ő egy kísértet vagy szellem. Aztán az is lehet, hogy a Simba el akart indulni a MH vonalon, és ezért a hasonlóság, ezt nem tudom. Viszont voltak társai is Ghostillának, Zombia és Snaky. Egy időben belőlük is lehetett kapni.

   http://bilder3.eazyauction.de/spieletom/artikelbilder/33226.jpg

   De voltak olyan társaik is, amik sajnos nem voltak Magyarországon, a képen balról mind a három:

   https://c2.staticflickr.com/4/3922/14617762638_70b8aae859_b.jpg

   Szerintem a lila és a sötétebb farmerkék illene hozzá. :-)De nagyon kíváncsi vagyok, milyen ruhácskával leped majd meg! :-)

   Törlés
  3. Semmi baj, tegnap is tanultam valamit :)
   Egyébként valóban remek babát kaptam Zsuzsitól. Most azon töröm a fejem, hogy külön készítsek nekitörténetet vagy illesszem be őt valahogy a csapatba... Snaky nagyon helyes leányzó, majd körülnézek neten, hátha rábukkanok valahol eladó sorban. Meg tegnap felbuzdulva kicsit körülnéztem MH fronton is és a You Tube-on találtam róluk vicces meséket, kedvet is kaptam hozzájuk. Drakulaura és Clio de Nile megfogtak...
   Ajaj, kezdenek beszippantani a szörnyecskék :)

   Ghostilla egy bőrnadrággal biztosan gazdagabb lesz. És van valahol elfekvőben pár kiló csipkém és tüllöm. Egy szép tüll szoknya jól fog állni neki :)

   Törlés
 4. Helyes csajszi, klassz a mocija :)

  VálaszTörlés