2018. április 28., szombat

harley quinn

Olyan nagyon szerencsés vagyok! Tudom, hogy nem mindenki van oda a képregényekért és a képregényekből készült filmeket. Én sem szeretem ezeket a filmeket különösebben, viszont a Suicide Squad nekem nagyon tetszett! A kedvenc karakterem természetesen Harley Quinn. 

Múlt hónapban a Müllerben jártam és felfedeztem a Super Hero Girl-öket, és Harley-t! Azóta nézegetem a kiscsajt, ha ott járok. Ráadásul leárazva, 8990-ről 6790-re! Aztán tegnap megint jártam a Blahán és betértem a Müllerbe... Első sorban, mert keresztfiam szülinapja jövő hónapban lesz és kinéztem neki egy legós könyvet... De aztán csak nem tudtam megállni, megnéztem van-e még Harley baba. És mint látjátok, még volt.


Egyébként Tomi beszélt rá, hogy vegyem meg. Tudja, hogy ez az egyik kedvenc karakterem és ő is szereti, és amúgy is milyen poén. 

 
A lába a kiscsajnak piros és fekete. Egy harisnyának jobban örültem volna rajta, de ettől függetlenül nagyon szeretem.


Harley nem az a megszeppenős fajta, de itt mégis úgy érzem, mintha zavarban lenne.


Viszont ahogy odaadtam neki a kalapácsát, rögtön visszanyerte a bátorságát.


Igazán őrült páros leszünk mi így ketten. Szerintem nagyon sok helyre el fog kísérni.


Tomival úgy határoztnk, ez egy közös baba lesz. Igazából ez az első babája. Meg lehet, hogy az utolsó is... Hacsak meg nem veszem neki Batgirlt vagy Poison Ivy-t is. 


Harley immár tiszta ruhában, lefürödve. Tomi azt mondta, ez a ruha nem illik Harley-hoz, de egyenlőre nincs a méretében hozzá jobban illő ruha meg amúgy szeintem csinos.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése