2013. június 24., hétfő

Black Rose

Barbie, Cole és Lucy zenekart alapítottak. Nagyon szeretnek zenélni, így koncertet adtak a minap.

Bár nem mindenki tudott eljönni, a fellépők nagyon jól érezték magukat. Cole még a Rock & roll hevében a pólóját is ledobta.


 A közönség hangosan ünnepelte a bandát, sokat táncoltak.


A látszat néha csal. Susy (Cole barátnője) és Ken (Barbie vőlegénye) nem a mámortól dőltek ki, hanem a hőségtől. Talán a koncertet el kellett volna halasztani pár nappal.


Ann (Barbie nővére, akinek csillag van a hajában) és Stefanie (Lucy húga) jól bírták a pörgős zenét. Abba sem hagyták, amíg teljesen ki nem fáradtak.


Másnap a kávé jobban fogyott, mint a reggeli. Mindenki elfáradt az éjszakai lazulástól. Spencer megitta az utolsó adag kávét, így kénytelen újat főzni a később kelőknek.


Susy, Barbie és Stefanie kissé kótyagosan próbálnak ötletelni Lucy és Spencer közelgő esküvőjének megszervezéséről. Annyi már biztos, hogy Barbie és Cole szolgáltatják a zenét. Stefanie állítja össze az esküvői torták, sütemények listáját, melyeket Erik segítségével készítenek el. A finomabbnál-finomabb ételeket majd az ikrek, Sindy és Sidney készítik el. 
Az esküvői előkészületek megszervezéséről hamarosan több szó is esik majd...

2 megjegyzés:

  1. Jajj, de jó kis sztori! Én imádom az esküvőket, de a következőt nálunk nem én szervezem, átadom a lehetőséget. :) Várom, hogy nálatok hogy alakulnak majd a dolgok! Üdv: Frm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Ez az első babaesküvőm, már a tervezgetése is nagy örömmel tölt el:) Igyekszem minél színesebben tervezni az esküvőt, de annyi ötletem van...

      Törlés