2017. január 7., szombat

Betegség miatt szüneteltünk

A legutóbbi bejegyzés óta ledöntött a lábamról valami nyavaja.

Pedig készültem fényképezni karácsonyi és szilveszteri sztorikat. de sajnos erről lecsúsztam. Viszont a karácsony nagyon jó volt. 24-én még nem voltam beteg, és családdal töltöttük azt a napot. Nagyon jó volt, mindekinek sikerült örömet szerezni. És nagyon jól töltöttük az időt, ettünk-ittunk, sokat beszélgettünk.

Karácsonyra kaptam néhány babás dolgot is.

Mióta Chad hazaért, már csak Zeke hiányzott nekem. Szeretnék egy iskolát csinálni és most már vannak fehér és fekete tinijeim. Gyerek babáim. Úgy örülök!

Zeke és Sharpay nagy meglepetés volt. 


Kaptam még két bútort is, amket majd Marilyn kap meg és egy konyhát is, amit majd Spencer és Lucy kapnak. A konyhát elfelejtettem lefotózni, de majd a sztoriban látjátok majd. 


Marilynt és Dennist elvittem magammal, hogy majd fotózok ott egy kicsit a sztorikhoz, de ott végül nem volt alkalmam történetet kitalálni, viszont nagyon jó viszonyítási alap voltak. Zeke és Sharpay sokkal alacsonyabb, mint Dennis és Marilyn. Nem tudok róla, hogy gyártottak volna más fekete tini fiút Zeke-en és Chaden kívül, szóval most nagyon boldog vagyok.


Aztán elmentünk két ünnep közt az Auchanba. És amit találtam...

Steffi Evi, fekete kiadásban! Ő majd kisfiú lesz, a szájáról lemosom majd azt a rózsaszín festéket és kap nacit meg felsőt. Nem is gondolam volna, hogy találhatok itthon néger steffi babát.És hoztam egy cuki vörös kislnyát is. 


Aztán tegnap a kínai vegyesből ez a kis barna gyönyörűség is hazajött. 


Olyan beteg voltam, hogy csak tegnap jutottam odáig, hogy kibontsam a gyerekeket a dobozból. De végre megtettem és jól le is fürdettem őket.  Remélem mindenkinek szépen és békésen telt a karácsonya és a szilvesztere! Igyekszem hamar teljesen meggyógyulni is felvenni a történeteim fonalát.

Addig is:
MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

6 megjegyzés:

 1. Gratulálok az új szerzeményekhez! Örülök, hogy jól telt a karácsony, és alig várom az új történeteket :) Gyógyulj meg hamar és teljesen!

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok a sok szép babához, és gyógyulj meg mihamarabb! Én is el vagyok maradva a fotózással rendesen :(

  VálaszTörlés
 3. Nagyon sajnálom, hogy ledöntött a lábadról valami betegség, de sajnos az előfordul. Örülök annak, hogy sok szép babás ajándékot kaptál, remélem hamar meggyógyulsz és akkor olvashatjuk a történetet illetve láthatjuk a konyhádat is.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon klasszak az új babáid! Gratulálok hozzájuk! Kíváncsian várom a sulit és a történeteket! Nálunk is van suli, három osztály van. Gyógyulj meg hamar!

  VálaszTörlés
 5. Jobbulást kívánok!
  Képzeld az első hetet végül én is itthon töltöttem egy jó kis felfázással. Most sem vagyok teljesen OK, de mennem kell holnap dolgozni, pedig el tudnám képzelni, hogy egész januárban bekuckózom és csak babázok és babázok:-))))

  Nagyon aranyosan a kicsi Évi babák! Remélem hamarosan jól lezsel, és új dolgokról olvashatunk.

  VálaszTörlés
 6. Én is jobbulást kívánok, de remélem, hogy azóta már teljesen jól vagy! Érdekes, hogy a csokilány Éviből én is akartam volna fiút csinálni még karácsony előtt, de egyelőre még nem vettem meg, mert inkább a piros hajúra ruháztam be, nagyon tetszik! :-)
  Alig várom, hogy láthassam majd a sulidat bármikor lesz is készen! Nagyon klasszak az új babáid! ;-)

  VálaszTörlés