2016. november 8., kedd

Chad

Sosem értettem, miért nem látok néger tinédzser babákat. Most van egy néger lányom, az új real size babák közül, aki ugyan nem tini, de nem is olyan magas, mint Barbie.

Most ő nálunk az egyik tini lány. (internetes kép, lusta voltam most őt is lefotózni.)A néger tini fiúk is eléggé el vannak hanyaolva a Mattel részéről, nagyon ritkák... Vagy csak itt Magyarországon?

De mindegy is, mert én most szereztem egyet!
Chad az Amazontól érkezett és High School Musical szereplő. Igen csinos kis szettje van, 2 póló 1 pár edzőcipő, 1 pár papucs, 1 fari és 1 rövidgatya.


A kicsomagolás pillanatai....


A doboza hátulról


Az átlátszó műanyag már leszedve, de még bent a háttér előtt.


 Édes a szabadság!


Szégyenlős a fiú.


Rövidnaciban és a másik pólóban! Imádom!


Viszonyításként Gil és Ben beállt fotózkodni.


Gil egy fejjel magasabb, mint a két fiú.


Gil lába hajlíthatós, a két tinié pedig pattogós.


Én úgy örülök ennek a srácnak! A nevét megtartj, mert Chad nevű szereplő itt még nincs rajta kívül. Remélem Zeke a High School Musucal 3-ból szintén hamarosan ideköltözhet! Akkor nagyon boldog lennék!

7 megjegyzés:

 1. Gratulálok az új babáidhoz! Én egy Magyar aukciós oldalon fogtam ki Chad és Zeke babát. Nem sokkal utánuk pedig Taylor is sikerült.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Én rájöttem, hogy egy igazi, színes babaközösséget szeretnék és ez megvalósulhat :) Már van néger tinim is :) Zsíír!

   Törlés
 2. Nagyon klassz az új srác! Egyszer nekem is lesz majd, de mostanában nem gondolkozom a családok bővítésén, egyet leszámítva :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Bővül, szépül a babavilág. Iskolát nyitok a tiniknek hamarosan, csak jussak el időben odáig is :)

   Törlés
 3. Csini babák, gratulálok :)

  VálaszTörlés