2016. november 8., kedd

Átutazó

A csomag megérkezése volt az egyik legszebb pillanata az életemnek!

Nem nekem lesz ez a baba, hanem karácsonyi ajándék az egyik legkedvesebb barátnőmnek, Adélnak.

Az ő engedélyével ki is nyitottam:


 Csak lassan, szépen, óvatosan...


Olyan szép!!


A pufifólia is lekerült... :)Szép ez a baba!


Itt a tanusítvány is a babáról. Istenem, nem tudom elmondani, hogy mennyire csodás érzés egy ilyen babát kibontani! Alig tudtam visszafogni magam, hogy lépésről- lépésre bontsam ki a babát meg még fotózzak is és ne letépjem egyben a csomagolást...


És ez a stílus! Tök jó a kabátja meg a napszemüvege! 


Állványon. 


Érdekes ez a bukósisak...Így jobb. Szép a haja!Menő a csávó :)


A babát majd személyesen viszem el Adélnak, nem bízom a postára/postásra... Nekünk tűnt már el csomagunk a posta miatt. Addig meg én gyönyörködöm ebben a szép fickóban. Szerintem életem egyik meghatározóan szép pillanata lesz, amikor odaadom neki Leslie 2-t. Már el is képzeltem, milyen csodás lesz!

7 megjegyzés:

 1. Igazi jó barát vagy :)
  Csodás Karácsonyotok lesz :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akiket szeretek, mindenben számíthatnak rám! De akiket szeretek, őrájuk bármikor számíthatok én is. A karácsony valóban csodás lesz, már majdnem mindenkinek megvan az ajándéka, akinek meg még nincs, annak is kitaláltam, már mit kap :)

   Törlés
 2. Iiiiiiiiiiiiiii! Nem tudtam volna várni hogy dobozban maradjon! Olyan szééép! És újra teljes a család! :) Köszömöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én sem bírtam várni a kicsomagolással :) Nagyon szívesen, örülök, hogy teljes a babacsalád és annak is, hogy örömet szerezhettem vele Neked!

   Törlés
 3. Jaj, de örülök, hogy lesz Leslie!!! Elképesztő vagy, le a kalappal!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És amíg Leslie hazatalál, addig sem maradtok történet nélkül vele, mert én majd fotózok, Adél meg felrakja a sztorit a blogba. Miért vagyok elképesztő? A barátok dolga szeretgetni és segíteni a másikat :)

   Törlés
  2. Nagyon örülök, hogy vannak ilyen barátok, mint te! Szerintem, ritka kincs, ezért csodállak érte! Amúgy teljesen egyetértek, ennek természetesnek kéne lennie. Várom a történetet tovább, ezt is azt is! :-)

   Törlés