2013. június 26., szerda

Konty és ruha

Az esküvői előkészületek folyamatban vannak. Ma Lucy elment a fodrászhoz, Xolanie-hoz, hogy elkészítsék a próba kontyot a nagy napra.Xolanie és Lucy számos szempontot megbeszéltek, hogy milyen legyen az esküvői haj. Végül egy egyszerű, de szép frizurát választottak, mely önmagában is megállja a helyét, de díszíteni is lehet még.


 Xolani rögtön hozzá is látott a fonott konty elkészítéséhez. Lucy nagyon izgult és nem a haj miatt, hanem a nap hátralévő részében a rá váró esküvői előkészületektől.

 

 Xolanie, mint mindig, most is kitűnő munkát végzett. Az egész násznép hozzá fog menni a frizurát készíttetni. Szerencse, hogy az esküvő csak délután kezdődik majd.

 
 Íme a kész frizura:Lucy nagyon elégedett a hajával. Sugárzó mosollyal jelenik meg a esküvői ruhát választani, ahová tesója Estefania és barátnője, Ann kísérték el. Az eladónő Sindy. Sindy nemcsak az esküvői ruhaszalont vezeti, de ő és ikertestvére fogja elkészíteni az esküvői menüt is.

 

Lányok: Szia Sindy! Hogy vagy?
Sindy:  Sziasztok! Megvagyok. Ma jött el a próba napja? Mi az elképzelés?
Lucy: Nem is tudom... Én mindig nagy esküvőt szerettem volna, olyat, mint egy hercegnőnek. Csak a vendégeim nem biztos, hogy szeretik az estélyi ruhát. Lehet, mégis egyszerűbb ruhát kellene választanom.
Sindy: És Spencer mit szól hozzá?
Lucy: Neki tetszik az ötlet.
Sindy: Na látod! Ez a te nagy napod! Olyan esküvőt tervezz, amilyet mindig is szerettél volna!
Ann: Sindynek igaza van! Te lehetsz a hercegnő a nagy napodon!
Sindy: Néhány ruhát előre kikészítettem a pultra, de tudok mutatni még, ha mégsem tetszik amikre gondoltam.

Ezzel kezdetét vette a próba.


 Az első két ruha mindenki szerint csodásan festett Lucy-n.


Ez a ruha csak Lucynak és a húgának tetszett nagyon. Ebben Lucy Angyalnak érezte magát.


A menyecske ruhák közül a fodros tetszett Lucynak. Ha már egyszer hercegnő lehet az esküvőjén, akkor megadja a módját. És hogy végül melyik menyasszonyi ruha aratta a dicsőséget.... Az esküvő napján kiderül.:)
2 megjegyzés:

  1. Kíváncsian várom a Nagy napot! Szép lett a frizura!

    VálaszTörlés
  2. Nálunk nem volt kecmec a ruhaválasztással, megálmodta(m), és le lett gyártva :D Volt egy sztorim, és abban be volt fonva a menyasszony haja, így letudva a frizura is. A tavaly őszi esküvőre sokkal komolyabb sérót készített a fodrász, hiába, néha nélkülözhetetlen :)

    VálaszTörlés