2013. július 11., csütörtök

Leánybúcsú

Tegnap a lányok képei is megérkeztek, csak még nem volt időm feltenni őket.
(mivel kevés a fiú babám, kénytelen voltam a meglévőket beletenni a kis zenekarba. Amint lesznek új pasik, ők kerülnek a zenekarba.)

Szóval, íme a képek és a történet:

Lucy tesója és barátnői szerveztek egy hatalmas leánybúcsút a menyasszonynak. Lucy kedvenc zenekara, a Beauty Night lépett fel a Dark Pink nevű klubban, pont aznap, mikor a leánybúcsút szervezték, így a program megoldott volt.


Lucy leánybúcsújára eljött Barbie, Sindy és Sidney, Xolanie, Ann, és természetesen Stefanie is. A lányok nagyon jól érezték magukat!




Xolanie és Lucy az első sorban táncoltak. Szerintem ez az este nagyon emlékezetes volt mindenki számára!


Olyan lelkesen integettek a kamerába a lányok! Vagy csak a zenekarnak örültek ennyire? Hmm... Minden esetre az kiderült, hogy jobban bírják a hajnalig tartó bulit, mint a fiúk!


Koncert után a lányok rendeltek egy pizzát.


 Az est hátralévő esetleg kínosabb történéseit nem örökítették meg, azonban az kiderült, hogy Barbie, ha nehezen is, de bejutott a Beauty Night öltözőjébe és megkérte őket, hogy Lucy leánybúcsúja alkalmából beszélgessen kicsit velük. A zenészek ha kissé fáradtan is, de belementek meghívásba.
Lucy nem is tudta, hová legyen örömében, mikor meglátta Barbie-val a zenekart!
Dita, a zenekar énekesnője és gitárosa, mint kiderült sminkes végzettséggel is rendelkezik, így felajánlotta, hogy a nagy napon a lányokat kisminkeli. A lányok természetesen nem utasítottak vissza egy ilyen fantasztikus és megtisztelő ajánlatot.

(Sajna a sztori vége csak feltöltéskor alakult ki, így a nagy pillanatok lemaradtak. Majd máskor előrelátóbb leszek)

1 megjegyzés: