2013. szeptember 15., vasárnap

Alkottam


Szóval már van két együttes is a Barbie családban, (lassan nevezhetném akár közösségnek vagy falunak is) így nyilvánvaló volt, hogy kell némi felszerelés is nekik. Íme, két kezem munkája: egy dobfelszerelés.


Oké, oké! Elsőre nem a nagy dobfelszerelést készítettem el, hanem egy kicsit. (Benéztem a méreteket, így az első hangszer majd a gyerekeké lesz egyszer... Amint lesz a sztoriban gyerek.)


És íme a két felszerelés egymás mellett. Cole és egy ifjú tehetség :) Ha szerencsénk van, a nagy felszerelést nemsokára turnézni viszi a két csapat, a Black Rose és a Beauty Night. De a két csapat még meg sem kötötte a szerződést egymással, szóval ne szaladjunk ennyire előre. :)




8 megjegyzés:

  1. Szuper dobszerkók!! Akár zeneiskolát is nyithatsz ;) Nagyon ügyes vagy, gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, örülök, hogy tetszik :) Zeneiskola... Hmmm akáááár :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett! Ügyes vagy nagyon! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik:) Nemsoká az is kiderül, mi lesz a zenekarokkal:);)

      Törlés
  4. Szerintem is nagyon klassz lett!! :-) És én örülök neki, hogy elnézted a méretet elsőre, mert így egymás mellett a kicsi és a nagy, szenzációs!! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Igen, utólag már én is látom, hogy jó együtt a két szett, de akkor kicsit mérgelődtem:)

      Törlés
  5. Húúúú, nagyon szuper lett a dobszerkó!! (A háttér meg egyébként olyan, mintha éppen fényjáték vagy tüzijáték menne :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)Köszönöm! Most már a dobszerkó meg a többi hangszer nemsokára szerepet kapnak:)Hűha! Tényleg, most nézem, hogy a háttér amit választottam, olyan, mint a tüzijáték. Amikor a képek készültek, az volt a szempont, hogy a háttér és a padló elüssön egymástól, de arra nem is gondoltam, hogy tüzijáték hatása lesz a háttérnek. :)

      Törlés