2013. szeptember 11., szerda

Ismét egy új családtag


Íme, ő a legújabb babám. Nemrég láttam meg egy boltban, előszörre nem vettem meg Hezitáltam rajta, de hát másodszorra is megszólított.


 Olyan szép az arca. Egy bajom van, mégpedig, és én ezt eddig nem tudtam, (bár a mai Ken babák is ilyenek, nyugodtam gondolhattam volna rá...) nem hajlik úgy a lába, mint a régi típusú Barbie babáknak. Bezzeg a Steffi meg a többi "kamu" Barbie. Ettől függetlenül tetszik. Nálam a Kinga nevet kapta egy régi ovistársam után, aki szintén szőke volt és oviban ő volt a legjobb barátnőm :)




6 megjegyzés:

  1. Jaj, de gyönyörű!!!!! Ilyen babát már én is akartam, de aztán mindig más jött közbe, és most úgy örülök, hogy Neked lett egy, és végre így is láthatom!!!! Csodálatos színei vannak!! El se tudom képzelni milyen szerepet szánsz neki, de a fiúk tuti készen lesznek, ha meglátják!! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megsúgom, hogy a kék és a rózsaszín ruhás változatára is szemet vetettem, de még nem vettem meg őket. Egyenlőre Spencer és Lucy tőle veszik meg a házat amibe beköltöznek, a további szerepe még nincs meg, de hamarosan kialakul. Az tuti, hogy a pasik csorgatják majd a nyálukat! Örülök, hogy tetszik a hölgyike, remélem egyszer Te is megveszed valamelyik változatát! Majd szurkolok:)

      Törlés
  2. Hú, nagyon dögös az új csajszid! Nálunk most ifjabb és idősebb szereplő költözik, de ha szembejön egy ilyen nőci, nem mondok nemet rá ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Regio játékboltban vettem múltkor. Nem is drága, 3000 körül van:)

      Törlés