2013. szeptember 25., szerda

Mozi



Kevin végre új megrendeléseket kapott, így az asztalos műhelye kezd beindulni. Egy neves fürdő például egyedi napozóágyakat és asztalokat kért tőle, de szobabútorokat is rendeltek néhányan a sráctól. Sindy délután úgy döntött, meglátogatja kedvesét a műhelyben. Kevin éppen az egyik napozóágyat csinosítgatta, mikor kedvese "besettenkedett" hozzá.

- Szia Kev! 
- Sindy! 


Kevin felpattant és kedveséhez sietett. 
- Mi szél hozott? - kérdezte, miközben megölelte a lányt.
- Még nem voltam a műhelyben, kíváncsi voltam rá. Egész nap próbáltunk a bandával, nagyon készülünk a turnéra. Aztán úgy gondoltam, beugrok megkérdezni, háta van kedved csinálni valamit este, közben meg megnézem milyen a kis birodalmad - mosolygott Sindy.
- És hogy tetszik a birodalmam? - kérdezte Kevin, miközben puszikkal halmozta el Sindyt.
- Nagyon szép! 



A beszélgetést azonban nem tudták folytatni, mert Lucy és Spencer lépett be az üzletbe.

- Sziasztok! - üdvözölte a párt Kevin. - Tudok segíteni valamiben?
- Sziasztok! Rosszkor jöttünk? - kérdezte Lucy. 
- Nem, mi csak az esti programon tanakodtunk - válaszolt Sindy.
- Nos, mi éppen vettünk egy házat, de csak elvétve vannak bútoraink - mondta Spencer.
- Igen, épp van két fotelünk, bölcsőnk, ezeket nyertük a babatalálkozón, meg egy ágyunk, de nincs konyhaszekrényünk, szobabútorunk, asztalunk - nevetett Lucy. - Abszolút a nulláról rendezkedünk be.
- Hűha! - nevetett Kevin is. - És pontosan milyen bútorokra gondoltatok? Milyen fából, mekkorák?
-  Kedvelem a diófát, a tölgyet és a gesztenyét, a cseresznyét is - mondta Spencer.
- Én az ébent, a diót és a cseresznyét - sorolta Lucy is. 
- Oké, és milyen színűek lesznek a falak? - tudakolta Sindy.
- A konyha világoszöld, a fürdő világoskék, a háló meg valamilyen gyümölcs színű - mondta sután Spence.
- Halvány zöld és kék. A szoba meg barackszín - nevetett Lucy.



Hosszas tanakodás után megegyeztek, hogy a konyha legyen diófából, a szobabútor esetleg tölgyből vagy cseresznyéből. Közben Kevin mutatott pár asztalt Spencernek és Lucynak, akik még ma szerettek volna legalább egy étkezőasztalt a konyhába. 


 Végül a kiválasztott asztallal Lucy és Spencer elindultak az autóhoz, amit ezúttal Spencer főnöke adott kölcsön nekik. Kevin segíteni akart a cipekedésben, de Lucy köszönettel hárította az ajánlatot.


- Milyen programra gondoltál? - lépett közelebb kedveséhez Kevin, miután Spencer és Lucy távozott.
- Szeretek moziba járni! 
- Én is. Képzeld, van nem messze egy nosztalgia mozi. És úgy tudom, ebben a hónapban újra játszák a legelső Batmant, a James Bondot, Egy magyar nábobot, a Szállítót meg a King Kongot, a 1933-ast, ha jól tudom.
- Te jó ég, az a King Kong még fekete-fehér.
- Igen az. Ahogy az álom luxuskivitelben is az.
- Az jó film, nekem tetszett. De most modernebbre és akció dúsabbra vágyom. Maradjunk a Szállítónál.


A moziban hamar kiderült, hogy csak a film második részét játszák a héten, így arra vettek jegyet a fiatalok.


Az előtérben találkoztak Ryannal és Ann-nel, akik, mint kiderült szintén a Szállítót nézik meg. 



Nincs is jobb, mint amikor egy jó, akció-dús jelenetben az ember lánya belekapaszkodhat a kedvese karjába, miközben izgatottan várja a fejleményeket.


Például amikor a Szállító autója átrepül a parkolóházból egy másik, félkész házba és éppen a fal peremén áll meg az autó.


Vagy amikor a gonosz spiné lelövi a helikoptert és dicsekszik a főhősnek.


Az este csodálatosan sikerült. A lányok teljesen felvillanyozódtak és egész úton a bunyós jeleneteket emlegették. Na meg azt, hogy a Szállító milyen cuki és mennyire férfias. A fiúk ezzel szemben az összetört kocsikat siratták, meg féltékenykedtek egy kitalált karakterre. Jellemző! Pasis vonás kitalált karakterekre fújni...:)

10 megjegyzés:

  1. Hogy milyen klassz ötleteid vannak!!! Ez szuper volt, nagyon tetszik!! Ahogy látni kicsiben az asztalosműhelyt, és ahogyan Kevin csinálja épp a napozóágyat, az ember szinte elfelejti, hogy azt valójában nem is ő készíti! :-) Csúcs! Emellett Lucy-nak a kék felső nagyon jól áll, kiemeli a barna bőrét, a szép arcát, és a szőke haját!! A mozit meg nem tudom milyen fénytechnikával csináltad meg, hogy pont a lényeg látszódik, ők és a "vászon", de ügyes munka! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök a lelkes-kedves soraidnak, köszönöm! Múltkor szereztem pár famintás tapétát, ez eléggé beindította a fantáziám, készült is sok bútor belőle:) Innen jött a műhely ötlete. A mozi készítését majd lehet, hogy megosztom egy rövid bejegyzésben ;) Lucy köszöni a bókot, egyébként is ez a kedvenc felsője :)

      Törlés
  2. Ó, ez de jó kis rész volt! Ilyenkor megjön a kedvem nekem is fotózni, amit azonnal el is vesz az, hogy kötnöm kell : Sapikat. Nagyokat :( Pedig annyi mesélni valóm lenne ! ;) A mozihoz én is gratulálok, szuper ötlet volt!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én momentán a varrással vagyok úgy, ahogy te a fotózással:) De momentán több dolgot is le akarok fotózni, annyi ötletem van, hogy szinte túlcsordulok :) Köszi a dicséretet, jól esik! A mozi nem is tudom, honnan jött... talán onnan, hogy nemrég én is voltam és magával ragadott a dolog.

      Törlés
  3. Mint mindig, most is nagyon jók a fotók! A műhely olyan igazi lett, nagyon tetszik! A mozi pedig remek! Kíváncsi vagyok hogyan készült?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik az alkotásom, köszi a dicséretet! Egy ilyen műhely mindig izgatta a fantáziám, imádom, amikor valami kézműves dolog készül, legyen az kerámia, asztalos munka, bármi, ami kreativitást igényel. Jó látni, amikor a "semmiből" valami lesz. :) Meg a kis műhelyek hangulata varázslatos! Oké, igyekszem belátható időn belül megcsinálni a mozi hogyan készült epizódját is... De aztán szeretném a dolgot viszont látni valahol, valakinél :) Csak mert kíváncsi vagyok, ti mit hoztok ki az ötletből :)

      Törlés
  4. Szia! Nagyon jó a folytatás! Nagyon tetszenek a bútorok, és a mozis jelenetek is, nagyon ügyes vagy!! :) Alig várom a berendezett lakás képeit!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm, én csak irulok-pirulok, olyan kedvesek vagytok! A lakás készülget, reményeim szerint hamarosan fotózom a félkész lakást, kis történettel körítve. Örülök, hogy tetszenek a fotók és a történet is!

      Törlés
  5. Szia!! Ebbe a moziba én is elmennék, de szívesen meglátogatnám a kis asztalosodat is. Nagyon ötletes dolgaid vannak, de tényleg. Gratulálok és várom a folytatást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik a történet! Igyekszem hamar folytatni a történetet, kissé elmaradottnak érzem magam... :)

      Törlés