2013. október 5., szombat

Alakul a ház és Lucy izgul

Lucy és Spencer a héten végre birtokba vehette az új házat. Kifizették, aláírták a papírokat, beszerezték a szükséges eszközöket a felújításhoz. 
Lucy a fürdőszobában a delfin díszeket festi a kész falra.


Spencer a konyhát festi, és ahol a festés kész volt, Lucy oda is festett néhány szép ábrát.


A nagy munkában egyszer csak csengettek. Kiderült, hogy készen van az új konyhabútor, amit a pár megrendelt Kevintől. Néhány ember segített lepakolni az autóról a bútort, mint kiderült az egyikük a vizet, a másikuk a gáz jött bekötni. 

- Sziasztok! Már készen vagy a bútorral? Ennek nagyon örülök, végre tudok főzni és nem egy tálban kell mosogatnom! - örvendezett Lucy.
- Gyors voltam? - nevetett Kevin. - Visszavihetjük a bútort, ha későbbre vártátok... - viccelődött tovább, kis hatásszünetet tartva a végén.
- Isten ments visszavinni! - nevetett Spencer is. - Ez a gyorsaság most nagyon jól jött, köszönjük szépen!
- Oké, de akkor most segíts becipelni a bútort, mert nehéz. Mond, hová tegyük! 


Így Spencer is beállt a segíteni bútort cipelni. Lucy addig felment az emeletre, kissé elfáradt a festésben, alakításban, meg főleg abban, hogy Spencerrel jót mulattak, amikor egymást festették össze a fal helyett. Annyit nevettek, hogy az oldaluk és az arcuk is megfájdult. 


Amíg a szakik bekötötték a vizet és a gázt,  Spencer megbeszélte Kevinnel, hogy az emeletre tölgyfából szeretnének bútorokat, majd követte felesége példáját és felment az emeletre. Ott ölébe vonta kedvesét és egy forró csók után csak összemosolyogtak. Végül Spencer szólalt meg először.

- Boldog vagy? - kérdezte lágyan.
- Igen, de elsősorban miattad, nem a lakás vagy a bútorok miatt. Azt hiszem, még a híd alatt is boldog lennék veled! - válaszolt mosolyogva a lány.
Spencer kissé meghatódott, így csak kis idő után bírt megszólalni ismét.
- Pont ugyan ezt érzem - súgta Lucy fülébe. - Te vagy a legszebb, legaranyosabb, legokosabb lány akit ismerek. Te vagy a tökéletes!
Most Lucy nem tudott szólni, helyette még jobban megölelte kedvesét.


Amikor a szakik végeztek és elköszöntek, Lucy és Spencer elkezdték kipakolni a dobozból a konyhai eszközöket. Lucy a függönyt tette fel, Spencer az evőeszközöket rakta a helyükre. Mikor készen lettek, összenéztek, s szinte szavak nélkül egyeztek meg abba, hogy aznapra befejezik a pakolást, festést, csak pihennek és örülnek a kész konyhának.


Másnap Lucy ráébredt, hogy hétfőn indulnak a turnéra és ő még nem csomagolt össze. Spencerrel megbeszélték, hogy inkább rendelnek valamit ebédre, mert a lánynak nincs ideje főzni. Azonban Spence mégis keresett egy egyszerű spagettis receptet, és amíg Lucy pakolászott, és elkészítette.


- Ez nagyon finom lett Drágám! - lelkendezett Lucy.
- Köszönöm, igyekeztem. Van rosé is, ha kérsz hozzá - mondat kissé sután Spencer a nyilvánvalót, hiszen már kikészítette az asztalra.
- De csak egy kortyot! Azt hiszem, a turnén nem lesz hiány borból és egyéb finomságokból. 

Spencer töltött maguknak az italból, majd kedveséhez fordult:

- Sok sikert a fellépéseken! Gratulálok a turnéhoz. 
- Jaj, Spence! Nagyon édes vagy! De nem kellett volna.
- Eddig nem volt időnk megünnepelni a sikeredet és... gondoltam, most megtehetnénk.... 
- Ebben teljesen igazad van! De akkor igyunk arra is, hogy sikeresen letetted a második doktoridat is. 
- Köszönöm - pirult el a fiú.


Ebéd után Lucy Spencer ölébe ült és mosolyogva nézett kedvese szemébe.

- Tudod, az összes gratuláció közül ez esik a legjobban! Hogy örülsz a sikereimnek és nem várod el, hogy én legyek a tökéletes házi tündér. Hogy elfogadod az álmaimat és.... - de nem tudta befejezni a hálálkodást, mert férje közbevágott.
- Természetes, hogy örülök a sikereidnek és az álmaid megvalósulásának! Nem robotgépet vettem feleségül, hanem egy hús és vér nőt, akinek ugyanúgy vannak vágyai és céljai, mint nekem. És te sem akadályozol a céljaim elérésében. Tudom, hogy bűnüldözéssel foglalkozni kissé meredek, de szeretem csinálni, haszna van, öröm van benne, amikor megmentünk valakit, bánat amikor nem. És hektikus az időbeosztásom. és így szeretsz, mindennel együtt. És én is így szeretlek, a turnékkal és utazásokkal és szeleburdiságoddal együtt....
- Spence... Elkalandoztál. Ne haragudj, amiért rád szóltam, de szólít a természet - mondta Lucy. 

Spencer gondolatai nagyon szerteágazóak, s ezeket meg is osztja, csak elég sokszor fojtják belé a szót. Lucy viszont az esetek nagy százalékában végighallgatja kedvesét. Talán Spence ezért vette el őt. :)

- Oké, de ígérd meg, hogy vigyázol magadra, amíg nem vagy itthon! - mondta végül a fiú
- Ezt én is mondhatnám neked, de megígérem!
- Én is megígérem, hogy vigyázok magamra.


Egy forró csók után már csak a csomagolás és a mosogatás várt rájuk, majd egy kis délutáni sziesztával pihenték ki a nap fáradalmait.





9 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon szép lett a konyha! Gratulálok! Lucy és Spencer szerencsés pár ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szeretem ezt a párost. Szerintem ha valaki megtalálja az igazit, az ilyen: egy csapatot alkotnak, megosztják a vágyaikat egymással, tudomásul veszik és esetenként támogatják a másik céljait, ha pedig nem támogatják, de elfogadják azt. :) Örülök, hogy tetszik a konyha. Nemsokára az egész ház készen lesz. De addig turné van és Sindy és Kevin kerül kicsit előtérbe.

      Törlés
  2. Jó kis történet. Nagyon jól alakul a lakásuk, már várom a végeredményt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A végeredmény sacc két hét múlva lesz kész, addig meglátogatom nagyimat vidéken, hétfőn indulunk. A babákkal és anyukámmal:) Addig max keresztanyámnál tudok frissíteni, akkor is csak turnés képeket.

      Törlés
  3. Jaj, de jók a képek! Tökre olyan érzetem volt, mint amikor mi pakoltuk a konyhát, bútor mindenhol, és nem fértünk el, végül minden a helyére került! Nagyon szépen alakul a lakás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te, az lemaradt, hogy nini, ott egy gyerekszoba!!!! :D

      Törlés
    2. Basszúúús! Elfelejtettem beleírni, hogy a gyerekágyat szintén nyerték a Barbie találkozón és mivel épp babát terveznek, megtartották :( Nem értem, miért ment ki a fejemből... na mindegy. Nálunk a szobámban volt bútorcsere gyerekkoromban, és mi is alig fértünk el, amikor hozták a bútorokat:) Remélem a kész lakás is tetszeni fog!

      Törlés
  4. Nagyon szépen alakul a házikó! Még sok munkája lesz a párnak, mire mindennel készen lesznek! Szuper a konyha!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A konyha nekem is bejön, a Marcsitól kapott fotelek a kedvenceim, azokat direkt ide tartogattam:) Spencer majd megoldja a lakás kérdést, mire Lucy hazaér a fellépésekről, de ennél többet nem árulhatok el...:)

      Törlés