2013. október 22., kedd

Turné - 1. beszámoló

A két turnézó csapat tegnap tért haza az első közös fellépéssorozatról. Fáradtak voltak, de roppantul elégedettek, hiszen minden a terveik szerint alakult. Fellépéseiken városról városra óriási közönség vett részt, ünnepelték az új csapatot és ismerősként üdvözölték a Beauty Nightot. 

-Ez ugyan nem egy elegáns szálloda, de mivel úgyis csak két napot maradunk, megteszi - fordult a többiekhez Dita.
- Szerintem két kétágyas szobát kellett volna foglalni - méltatlankodott Dennis.
- Szerintem nagyon jó lesz ez - mondta Amanda, majd hozzátette - úgyis csak aludni jövünk ide. 
- Igen, de ti majd látni fogjátok a kupit, amit mi fiúk néhány perc alatt produkálni tudunk - kelt barátja védelmére Steffan.
- Amíg nem lóg a mi oldalunkra, addig nem zavar - mosolygott Dita.


Viszonylag hamar sikerült kipakolniuk a bőröndökből, s leültek megvitatni mit is kezdjenek magukkal a koncertig. 
- Nézzünk szét a városban - javasolta Amanda. 
Ez mindenkinek tetszett, sőt még Lucyékat is felhívták, akik két utcával arrébb egy másik motelben szálltak meg. Lucyék örömmel csatlakoztak a másik csapathoz, mert addig is elterelték a figyelmüket az egyre nagyobb lámpalázról, mely az esti koncert közeledtével egyenes arányban nőtt bennük.


A motelben, ahol Lucy szobát foglalt, zsúfolásig megteltek a szobák. Az emberek vagy a Black Rose - Beauty Night közös turnéra jöttek, vagy csak kihasználták az utolsó meleg napokat és még utaztak egyet a hideg tél előtt.

- Nini, még galéria is van! - örvendeztek, amikor beléptek a szobájukba.
- Oké, Lucy! Te alszol a galérián - mondta Cole.
- Miért én? - csodálkozott a lány. 
- Mert négyünk közül te vagy házas - mondta Cole.
- Ennyi erővel alhatnál te is fönt, Cole, mert te meg pasi vagy.
- Igen, de te vagy a csapat vezetője is - tódított Barbie, Sindy pedig bőszen bólogatott mellette. 
Ezzel már Lucy sem tudott mit kezdeni, így elfoglalta a galériát.


Később a kis csapat éppen azon tanakodott, mit is csináljanak, amikor csengett Lucy telefonja. Dita invitálta őket egy kis sétára a városban.
Végül aznap délután már csak a közeli parkot tudták meglátogatni. Ott aztán leültek a puha fűbe egy nagy virágoskert mellett, s eltervezték, hogy a következő nap (miután sikerült felébredniük) elmennek szalonnát sütni és túrázni egyet a közeli erdőbe.


Az este hangos sikerrel zárult. Úgy tűnik, a Beauty Night jól döntött, amikor előzenekar gyanánt a Black Rose-t választotta. 

Tinédzserek, fiatal felnőttek ünnepelték őket. Lucy izgalma azonnal alábbhagyott, amikor a színpadra léptek. 


A Black Rose egy órán át zenélt, a közönség tombolt, s így ez az este teljes sikerrel zárult.


A Beauty Night is nagy sikert aratott az est folyamán. A buli után a két csapat még nem tért azonnal vissza a motelbe, végigsétáltak a városon, itt-ott be is tértek csocsózni, biliárdozni, beszélgetni. 


Hajnal négy is elmúlt, amikor mindenki nyugovóra tért. Lucy utolsó gondolata elalvás előtt még az volt, hogy Ditának igaza volt:
- Elég egy hét ebből a káoszból, még jó hogy a következő hetet otthon töltjük, mert így tényleg nem bírnám sokáig. Aztán megint egy hét káosz és megint egy hét pihi... De jó meleg a takaróm...ZZZZ.


 Másnap délután, amikor már mindenki felébredt és összeszedte magát, elindultak bográcsozni. A túrázásból, figyelembe véve a hosszúra sikerült éjszakát, nem lett semmi. Ettől még a bográcsgulyás nagyon finom lett

 Mármint az után, hogy sikerült a tüzet megrakni... Végül aztán Steffan kézbe vette a dolgokat.


Jól látszik, hogy néhányan azért szendvicset is vittek (talán nem bíztak a fiúk tűzgyújtási tehetségében). De végül igen! A tűz végre nem aludt ki a legkisebb szellőre, így azért már volt némi esély a főzésre is.


Végül már négyen őrizték a bográcsot. Kóstolgatták az ételt, néha tettek bele ezt-azt, s egy óra múlva már mindenkinek csorgott a nyála az illatoktól.



Nos, a beszámoló második része csak holnap lesz fent. Abból kiderül, mivel sikerült alaposan meglepni Sindy-t. 

6 megjegyzés:

  1. Állati jók lettek a képek! A tűz külön piros pont! Olyan jó volt olvasni a sztorit, hogy kedvet kaptam én is az íráshoz, már csak fenékbe kellene magam billenteni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tűz nekem is a kedvencem, azt hiszem, fogok még ilyet csinálni. Meg majd nyársakat és egyéb kis cukiságokat. :) Egyébként az egész élvezetes volt, a koncert fotózás, a kirándulás...Örülök, hogy tetszik, köszi!

      Törlés
  2. Hűha nagyon jó lett, látszik jól érezted magad vidéken. Nagyon tetszik a szórakoztató sorozatod, leleményes szabadtéri képekkel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeretek nagyimnál lenni, ott van sok érdekes dolog és sok finomság is. És még fotózni is egyszerűbb, mert a kertben és a környéken minden tele van természetes dolgokkal. :) Köszönöm a dicséretet, örülök, hogy tetszik!

      Törlés
  3. Nagyon szépek a képek! Nagyon tetszik a turné! Olyan jó volt olvasni az élményekkel teli beszámolódat is! Nagyon szuper! Látszik, hogy jól érezted magad!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik a beszámoló és a képek! Ha nagyon ügyes leszek, holnap jön még néhány kép, a turné 2. része. Amiket keresztfiam készített, nem fogom photoshopolni. Remélem az is tetszeni fog majd:)

      Törlés