2013. október 4., péntek

Turné előtt

Ann vett egy új varrógépet magának. Így, hogy kapott egy csomó megrendelést, be is hozta az árát.


Ann tegnap nagyjából elkészült a ruhákkal, amiket Dita és Lucy rendeltek tőle. A két csapat el is ment felpróbálni a fellépő ruhákat. Cole ingével éppen akkor lett kész, amikor a csapat megérkezett hozzá.
- Sziasztok! Ezt még befejezem gyorsan és kiveszem a szekrényből a többi ruhát is. De a próbababán kint van két szoknya és egy pulcsi is - mondta Ann.
- Már nagyon izgulok, milyenek a ruhák! - mondta az egyik lány.
- Én a turné miatt izgulok! - kontrázott egy másik.
- Na a csajok megint paráznak... - sóhajtott Dennis
- Én azért izgulok, hogy jók legyenek a ruhák, amiket kértetek - mondta Ann.


- No, szerintem kezdjék a fiúk az öltözködést. Stefan, az ingeid még nincsenek készen.
- Semmi gond! - nyugtázta Stefan az információt, majd hozzátette - remélem az utazás előtt kész lesz!
- Készen lesz, ne aggódj, csak még néhány sürgős ruhajavítás jött közbe a héten.


A pasik nem cicóztak, gyorsan felpróbálták a ruhákat, majd beálltak egy csoportképre. Tíz perc alatt végeztek mindennel, aztán már át is adták a terepet a lányoknak.


A fiúk rekordjához képest a lányok ott helyben elkezdték a sminkeket tervezni, meg jött a "Jaj Istenem, ugye ehhez a szereléshez vajon jó-e ez a cipő?" dilemma is. Közel egy órán keresztül dicsérték egymás és saját ruháit, mire visszaöltöztek a sajátjukba.


Végül a lányok is beálltak pózolni egy kicsit a kamerának. Barbie, Lucy és Amanda pózoltak az egyik képen.. De csak Amanda volt az egyetlen aki kibírta azt a fél percet, amíg készült a kép, hogy ne a fellépőruháról és a sminkről beszéljen a többiekkel.


Dita és Sindy együtt pózolt. Ők olyanok voltak, akár a modellek, Dita még pózolni is megpróbált kicsit. Jól megdicsérték Ann munkáját, aki nem győzött pirulni a sok kedves szó miatt. Végül kifizették és elcsomagolták a ruhákat, majd amilyen hirtelen és forgószél módjára jöttek, úgy már el is mentek. Ann még egy percig csak ült és a fejét csóválta, mielőtt elkezdte Stefan felsőjét megvarrni.




6 megjegyzés:

  1. Nagyon jók a ruhák!! A varrógép szerzett, vagy készített? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! Köszönöm! Elővettem a nemlétező varrós tudásomat és alkottam egy kicsit :) Jobban is sikerültek, mint vártam :) A varrógépet én csináltam egy nagy tic-tac-os doboz tetejéből és agyagból, amit aztán fehérre festettem. A kis pöckök a tetején, amin a cérna is van, azok gombostűből vannak.

      Törlés
  2. Nagyon jó lett a varrógép!! A ruhák is csinik, jöhet a turné :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! Örülök, hogy tetszik! Még két ruhát kell varrnom (illetve Ann-nek kell varrnia) és máris turné:)

    VálaszTörlés
  4. Jók lettek a ruhák, ügyes vagy! Nagyon tetszik a varrógép, nagyon élethű!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Elvoltam a ruhákkal, mire készen lettek, a varrógépem bemondta az unalmast, kézzel varrtam mindent. De megérte, mert nekem is tetszik, amit csináltam. A Barbie varrógéphez az itthonit vettem alapul, aztán már csak formázni kellett az agyagot:) Örülök, hogy tetszenek az alkotásaim!

      Törlés