2013. október 2., szerda

Új családtag

Skipper babával bővült a Barbie család :) Hogy én már milyen régóta nézegettem az apródon a hölgyeményt... Szerintem nyár eleje óta... De tegnap felhívtam a tulajt, le is zsíroztuk, hogy a barátom átveszi ma a hölgyeményt és esti talinál már haza is hozhatom :)

Itt még az eladónál. A haja kissé gubancos, innen már látszik, hogy az előző tulajdonosa(i) szerették ezt a babát.



Nagyon szép az arca! Igazából ez fogott meg.


És a fürdetés/hajápolás utáni kép, új ruhában. A szoknya kicsi a Barbie méretű babákra, Skipperre meg nagy. Szóval kell néhány váltásruha (talán egy-két szoknya nem fog ki rajtam), így most válogatok pár anyagot hozzá, holnap meg varrok. Aki tudja melyik kiadású Skippert találtam meg, segítsen nekem. A neten úgy néztem, talán 85-ös.


6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik az új babád! Nekem is van egy hasonló, de a haja másabb, még nem tudtam beazonosítani az enyémet. Valószínű, hogy a 80-as évekből való, mert a 90-es évek Skipper babái, már máshogy néztek ki. Gratulálok hozzá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ő az első tini babám, már nagyon vágytam egyre, és ha szerencsém lesz, szerzek még néhányat:) igen, a neten én is úgy láttam, hogy a 80-as évekből való.

      Törlés
  2. Nagyon helyes lányka, és szépen rendbe tetted!!! Én is úgy nézem a neten, hogy olyan 85' körüli lehet. Azt pedig még muszáj elmondanom, hogy Kinga, Lucy és Sindy után ő a következő, akinek imádom a "bőr"- és hajszínét, gyönyörű!!! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt vele munka, mire rendbe tettem a haját, eléggé gubancos volt szegény! Kinga, Lucy, Sindy és Skipper nevében is köszi:)

      Törlés
  3. Gratula a tinidhez!! és igen, 80-85 közti lányka :)

    VálaszTörlés