2013. december 10., kedd

Átköltöztünk

Vasárnap este átköltöztem a páromhoz. Elég sok még a pakolni való, de nem feledkeztem meg Sindy és Kevin esküvőjéről, karácsony előtt szeretném megtartani (különben Sindy nem fog beleférni a menyasszonyi ruhába nagy hassal, és a nászutat is megbonyolítaná).

Néhány kis probléma viszont felmerült:

- A Barbie villát nem tudom ideköltöztetni, így viszont a babák nagy része hontalan.
- Hová kerüljön az új villa,
- Mikor készüljenek a fotók az esküvő szervezéséről és hol,
- ugyanez vonatkozik a turné fotóra és videóra is, amiből klip készül majd....

A babák nem aggódnak, egyrészt szerintük ez buli, másrészt ismernek annyira, hogy úgyis kitalálok mindent, sőt, most még egy nagy csoportkép erejéig is összeálltak. 




4 megjegyzés:

  1. Sok boldog együtt töltött évet kívánok. A babák létszáma már szépen szaporodik nálad is. Abban igazuk van, hogy úgy is kitalálod a további lehetőségeket számukra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, eddig minden jól alakul köztünk a párommal:) Így egyben most fotóztam őket először és én is meglepődtem a csoportképen, hogy ennyien vannak. Persze tudtam valahol mélyen, de így együtt az összes Barbie...

      Törlés
  2. Nos, hasonlóan az előttem szólóhoz, sok sok szuper évet nektek! A babák szerintem nagyon megértőek, habár én most kerülöm a kedvencem csúnya tekintetét, mert egy hónapja nem látta a gyerekeit. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! A babák megértőek, de azért a kedvenc babádtól nem kéne tovább megvonni a láthatási jogot, biztosan hiányoznak a gyerekei.

      Törlés