2013. december 1., vasárnap

Új hölgyek

A kedvesem tegnap meglepett Mikulásra. Igaz, csak jövőhéten lett volna esedékes a dolog, de közben a munkánk gyümölcse beért (pakolás, selejtezés, szépítgetés) és jövőhét végén cuccolok át hozzá teljesen, így a pakolás-rendezkedés, utómunkák közepette nem biztos, hogy szerencsés lett volna.... 

Tehát én már igen régóta (talán tavasz óta?) nézegettem a Snow Sensation babát az Aprodon, de valamiért sosem vettem meg. (A megfontolt vásárlók közé tartozom, van, amikor több hónapig agyalok még egy könyvön is, hogy kell-e, mire eldöntöm, hogy igen.... vagy nem... és van amikor épp emiatt csúszok le valamiről.) 

Amikor megláttam a hölgyikét a díszszatyorban...HŰŰ!!! Ő az első gyűjtői babám, és nagyon-nagyon-nagyon..... NAGYON!!! ÖRÜLÖK NEKI! Nem is lehet itt a blogban jobban kifejezni, mennyire! 


Ezt a képet sikerült készíteni róla. Kis zenélő hógömb is van hozzá :) Olyan szuper!


Na jó, igen, távolabbról már nem is fotózhattam volna... Talán egy-két történetben fog szerepelni, mint modell, de nagyon fogok rá vigyázni, és inkább csak a polcon lesz... vagy a kezemben és nézegetem :) Azért kapott szép nevet is:  Elizabeth.


A másik hölgy kicsit előbb érkezett Steffi Love baba. Őt egy bevásárlóközpontban láttam meg. Nagyon jó kis fürdőszoba volt hozzá! Barátommal közösen vettük (ő megvette én meg utána meghívtam ide-oda cserébe.)


És kérem szépen, a tükör tényleg tükör és nem olyan fóliás bigyó, mint régen voltak a Barbie babákhoz való tükörfélék! Volt hozzá sok kis kiegészítő: szivacs, szappantartó, fogkefés pohár stb... (Tényleg! Gyerekkoromban volt egy Barbie fürdőszobám, elő kéne szedni azt is.)


Nos, a hölgy vagy nem szégyenlős, vagy már megizzadt a dobozban való ácsorgásban, de úgy gondolta, ő most letusol.

Őt Dr. Szöszi után neveztem el, mert mindene rózsaszín: Elle Woods. És ő, mint már kitaláltátok, ügyvéd :)


9 megjegyzés:

  1. Nagyon gratulálok a szép új babákhoz, csodásak. Elizabeth tényleg igazi hölgy, ez a ruha remek rajta.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Igen, nem véletlenül szemeztem Elizabeth kisasszonnyal, annyira gyönyörűnek találom!

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű baba! Gratulálok hozzá! A Steffi baba is nagyon klassz, tetszik a fürdőszobája!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! A Steffi a fürdőszoba miatt lett megvéve:) De azt hiszem, a kis mütyüröket majd valamivel befestem/beragasztom, hogy azok ne legyenek rózsaszínűek, mert abszolút beleolvadnak a környezetükbe így.

      Törlés
  4. Gratulálok az ajándékaidhoz! Elizabeth elképesztően gyönyörű!!! Aranyos a párod, hogy ilyen szép és értékes ajándékkal kedveskedett Neked! :-) Tetszik az is, hogy Steffi - akarom mondani Elle - rögvest ki is próbálta a zuhanyt, hiszen ellenőrizni kell minden működik-e rendesen. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszike! A párom valóban nagyon drága, én már nem is emlékszem, mikor mutattam neki a babát az aprodon, és mikor mondtam el neki, hogy ez a baba amit kinéztem... De ő emlékezett:) Elle valóban elég precíz csajszi, és azt hiszem a "cuki" meg "szupi" ellenére pont ezért fogják megszeretni a többiek :)

      Törlés
  5. Woow! ezt a hölgyet én is nézegettem, és örülök, hogy jó helyre került! A párodhoz külön gratula! :) Hát, volt már, mikor én is úgy vettem valamit, hogy a kiegészítő kellett :D tök jó, hogy rendes tükör van, a mi régi fürdőszobánk tükre rémes állapotban van :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor nem voltam egyedül. Elizabeth-nek jó helye van, egyelőre megfésültem és csak nézegetem :) A kedvesem egy angyal, komolyan, nem is értem, hogy nem felejtette el... Én anno szöszi Liam-ot nézegettem, jól nézett volna ki George/Steffan helyett a zenekarban, nagyon tetszik, aztán láttam, hogy lecsaptál rá :) A rendes tükörnek a fürdőszobában én is megörültem, na és Elle is nagyon tetszik természetesen!

      Törlés
  6. Szia! Gyönyörű ez a gyűjtős baba! Dr Szöszi is aranyos, és hibátlan a fürdőszobája :) nekem is volt kiskoromban, de akkor még nem lehetett ilyen csudákat kapni.Ha gondolod, nézz be a blogomba :)

    VálaszTörlés