2014. augusztus 25., hétfő

Barbie találkozó 2014

Olyan jó volt végre megint látni Titeket, lányok! Én úgy izgultam, hogy elérem-e a vonatot, hogy milyen lesz a viszontlátás...

És olyan jól éreztem magam, köszönöm a vendéglátást Adélnek!



Imádni való csapat lettünk!
Lesi fotóztam is :)


Rosemary babái buliznak rendesen! Olyan édes az a kis néger gyerek! Jane és Charles egy pohár pezsgővel ünnepelte ezt az alkalmat.


Később a többiek is csatlakoztak Rosemary csapatához. Az én Raquelle-em imádja a gyerekeket, rögtön le is ült hozzájuk mesélni.


Nagymamák is buliznak, s hozzájuk is csatlakoztak néhányan. 


Az esti party is nagyon jól sikerült:
A gyerekek mesét hallgattak.


 Vagy lent beszélgettek, ettek-ittak, játszottak.


A felnőttek táncoltak és ismerkedtek egymással.


Gil és Raquelle nagyon egymásra találtak :) Nagymama viszont egy kicsit elfáradt, úgy látom, inkább aludni menne már.


Mi babagyűjtők nagyon jól szórakoztunk fotózás közben! Sokat nevettünk és ahogy haladt előre az este, mi is egyre vadabb dolgokat találtunk ki :)

Másnap délelőtt nem csak mi, hanem a babák is fáradtak voltak.

Volt aki a csoportkép készítésébe is belealudt.






Később Adél volt olyan drága és varrt egy szép esküvői ruhát Kevinnek. Ezen kívül pedig egy másik fekete nacit is kapott, és Leslie Steve-nek adta az esküvői ingét.


Steve kapott három nadrágot, végre nem kell a szűk ncikban feszengenie itthon. Egy nadrágot odaadott Frednek, mivel szegény szintén olyan duci, mint ő.


 Sindy kapott egy menyecske ruhát és íme a másik két nadrág, amiket a fiúk kaptak. illetve a kis felső Adri munkáját dicséri.


Adritól kaptunk még egy gyönyörű pulcsit is és egy nadrágot Raquelle-re. Tika pedig úgy döntött, ideköltözik. A lányok még kicsit zavarban vannak, de biztos vagyok benne, hogy hamar összebarátkoznak.


Sindy kisbabája pedig kapott egy kicsi házat és két kicsi macit.



Köszönöm szépen az ajándékokat! És köszönöm a szép hétvégét Nektek, nagyon jól éreztük magunkat! Mindenkinek nagy ölelés és sok puszi!!!!!


1 megjegyzés:

  1. Hát igen, olyanok leszünk lassan, mint egy igazi család! Örülök, hogy itt voltál, és jól érezted magad! Szeretünk!! Puszi! <3

    VálaszTörlés