2014. december 18., csütörtök

Kulisszatitkok


A templom, ahol a fotózás folyt.



És környéke:

 

 

És én, amint próbálom beállítani a helyszínt.





Nem utolsó sorban a kedves párom, aki volt olyan édes és segített nekem. Egyedül ennyi cuccot nem tudtam volna cipelni. Köszönöm!






2 megjegyzés:

  1. Vik, fantasztikus vagy, tényleg le a kalappal!!! Szerintem valamiféle új művészeti ágat teremtesz lassan a különböző kültéri fotózásaiddal, mert nem csak a babákat, de most már egyre több kiegészítőt is használsz. Mindig a street art jut eszembe, kellene valami új kifejezés rá :) Minden tisztelet megilleti a párod is, hogy ilyen rendületlenül melletted áll, és segít a nagyszabású projektekben!
    Alig várom a történetet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Nem akarok én művészeti ágat teremteni, csak a szívemből dolgozok. Barbie art? És ez nem csak rám vonatkozik, hanem mindenkire aki szívesen fotózza a babáit, alkotásait és történeteit a Barbie babákkal kapcsolatban. Legközelebb azért kisebb vagy jobban menedzselhető projektbe fogok bele, hiszen ez mégis az én hobbim, nem az övé, valószínűleg neki is lett volna jobb dolga a babáim furikázása helyett. A történet fent van, csak az egyel régebbi bejegyzés az.

      Törlés