2015. március 20., péntek

Szavazás

Remélem mindenki epedve várja az augusztus 22-ét, pont úgy, mint én!

Addig is, néhány dolgot el kellene dönteni, ami szerintem fontos volna:

1. Legyen-e tombola?
(A) Kézzel készült ajándékok legyenek
(B) Mindenki vesz valami apróságot* és azok lesznek a tombolás ajándékok;
(C) Legyen vegyesen a tombola (tavaly azért nem volt, mert nem volt ideje mindenkinek        készíteni valamit) így aki időhiányban szenved, az is részt tud venni
(D) Ne legyen tombola
(E) Ha lesz tombola, a fődíj ismét baba legyen, vagy van más ötletetek?
2. A szépségverseny:
(a) Megint Facebook-on történjen, vagy
(b) Legyen inkább élő, mint az első talin volt
 * Az apróság alatt értem mondjuk a babaruhát, cipőt, vagy díszítőelemeket (gyöngy, szalagok...) A tombolára vásárolt dolog értéke ne haladja meg a 2000 forintot szerintem. Nem a pénzbeni értéke számít. Ha végül vegyes tombola lesz, a kézzel készült és a vásárolt ajándékok között ne tegyünk különbséget abból a szempontból, hogy valaki vette, valaki sk. készítette, mert nembiztos, hogy mindenkinek van ideje a tombolára készülni.

Kíváncsian várom a szavazatokat!

Jó hétvégét mindenkinek!

6 megjegyzés:

 1. 1C.-re szavazok

  2.A-ra szavazok, de nem voltam az első talin. A Facebookos szavazásról már beszéltünk Adéllal és sok új ötlet felmerült a szervezés terén, amit érdemes átgondolni, de erről majd Adél beszélni fog időben a Facebook oldalon.

  Bambuc

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csatlakozom! A tavalyi utsó pillanatos kapkodás miatt nagyon rosszul reagálta le egy nevező, hogy nem nyertek, így most alapos és szóról szóra komoly szabálzással, kategóriázással készülünk, és hamarosan ki is lesz majd mindez téve :)
   Ja, Én is 1. C
   2A.

   Törlés
  2. Helló lányok! Köszi a szavazást!
   Én a magam részéről 1 C, de nálam a 2 B a nyerő. Így nincs sértődés meg kavarodás az online dolgok miatt, nem alszik bele senki a szavazásba, nevezésbe, így nem kési le őket, meg nincs az, hogy ejj ráérek még szavazni/nevezni.

   Törlés
 2. Sziasztok!
  Elnézést, korábban nem jelentkeztem, de én is nagyon várom a talit! :) Részemről is 1.c 2.a :)

  VálaszTörlés
 3. Sziasztok!! Nálam az 1/C és a 2/B a nyerő.

  VálaszTörlés
 4. Nálam az 1/C a nyerő. Szerintem legyen online és élő szépségverseny is. Végül is, tavaly is úgy lett volna, ha jól emlékszem a Tonner lány lett az első az élő versenyen.

  VálaszTörlés