2015. augusztus 5., szerda

Visszaszámolunk

Röpke 17 nap múlva lesz a harmadik baba találkozó nálam. Én már többé-kevésbé felkészültem, remélem ti is! Egyébként terveztem főzni egy jó kis pörköltet, remélem szeretitek és sütit is akarok csinálni a nagy napra.

Barbie család is készül a nagy eseményre, szeretnének jó házigazdák lenni. A felújítás készen van, kicsit alakultak a házak is. A Vadvirág tér lakói pedig nagy bulit csapnak majd a vendégek tiszteletére, ami reggeltől estig, estétől hajnalig tart majd. :)

De nézzük a munkálatokat. Barbie-ék sokat segítettek a rendrakásban.

Bútort cipeltek és raktak össze




Ágyneműt húztak és feltették a függönyöket


Virágokat ültettek


 

Erik és Estefania is összefogtak: Erik készíti a legfinomabb kenyeret és péksüteményeket a környéken, Stefani pedig cukrász tehetségét veti be a nagy napra.




A gyerekek játszottak, s néhányan csak pihentek.

 


MÁS:
-----------------------------------------------------

Mivel Budapest kicsit nagyobb, mint Kiskunfélegyháza és mint Füzesabony... Szóval tudnom kellene, ki honnan és mikor érkezik.

Nyugati, Keleti, Déli vagy Kelenföldi pályaudvarokról, esetleg máshonnan?

Budapestiek hol gyülekezzünk?
Arra gondoltam, a Keletiből érkezőket bevárom ott és ha mindenki megérkezett, átmegyünk a Nyugatihoz, onnan a kilences busszal tudunk utazni a Flórián térre, onnan a 34-es busszal pedig hozzánk.

Írja meg nekem mindenki az érkezésének helyszínét, aztán kikalkuláljuk időben, mikorra érkezzetek, hogy senkinek se kelljen várni a pályaudvarokon túl sokat.

Az e-mail címem: thalassa.tv@gmail.com.

Mindenkit szeretettel várok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése