2013. július 25., csütörtök

Sütés-főzés, készülődés

Íme, elérkezett a pillanat, nemsokára itt a nagy nap képekben. Először azonban lássuk az utolsó simításokat!

Az ikrek nekiláttak a főzésnek, Erik megsütötte a kenyereket, Stefanie pedig a süteményekkel, tortákkal foglalkozott.

Sidney a pulykát vette ki a sütőből, amikor lencsevégre kaptam, s ahogy elnézem Sindy és Erik épp valamilyen süteményt készítenek.


Stefanie elkészítette az asztalt, hogy a kész ételeket majd rá lehessen tenni.


 Stef Hosszas kérlelésre végül megmutatta az esküvői tortát is, amit ő maga sütött meg, készítette el a cukormázat, a krémet, s amit a négy kis szakácsunk végül együtt díszített fel.


Ennivalóan jól néz ki! Nagyon sok munka lehetett vele!


Ezen kívül azt is megtudtam, hogy az ifjú pár egy ötcsillagos hotelban tölti a mézesheteket. Az egész család beleadott, hogy ki tudják fizetni a nászutas lakosztályt, de azt hiszem megérte.


Hotel Virág 3 hét, nászutas lakosztály. Igaz, pálmafák nem lesznek, legalábbis, ha jól saccolom, nem őshonosak Magyarországon, de nem rossz!



Ma reggel pedig elkezdődött a KÁOSZ!

Hiába a tervezés, szervezés, a vége (főleg a lányoknál a sok készülődés miatt) a kapkodás.
A lányok először is sorban álltak a fürdő előtt, majd a fodrász, Xolanie és a sminkes, Dita előtt is.


Egyszerűen imádom Ditát! szerintem nagyon szép csaj és az külön tetszik, hogy a kezét hajlítja!
Így lehet profi sminket készíteni!


És akik épp öltözködnek, készülődnek. Természetesen a pasik ki lettek tiltva a házból! Spencer és a többiek a hotelszobában készülnek el.


A ház elég kicsi, de azért mindenki kényelmesen el tudott készülni.


Lucy a tesója segítségével öltözött fel. Eléggé izgul és egy kicsit szomorú, mert sem az ő, sem Spencer szülei nem lesznek ott az esküvőn.

Lucy édesanyja nemrég lett  nyugdíjas (az apja már egy éve az), ezért a házaspár úgy döntött, elutaznak kicsit világot látni. Mivel az esküvő kissé hirtelen jött Lucynál, nem tudtak hazautazni, de felhívták Lucyt és biztosították róla, hogy amint tudnak, hazajönnek.

(Ha már Spencer és Gyilkos elmék, maradok a sztorijánál, ami ott van)

Spencer édesanyja pedig szanatóriumban van, paranoid skizofréniával. Ugyan Spence megírta neki levélben, hogy végre esküvője lesz, az édesanyja orvosai nem javasolták, hogy részt vegyen a ceremónián. Az édesapjáról pedig hallani sem akar, mivel lelépett, mikor Spencer 8 éves (lehet, hogy 10) volt. A "kedves" papa nem nézett a fiára több, mint 10  éven keresztül. Azóta ugyan találkoztak már egy ügy kapcsán, de azóta megint nincs kapcsolatuk egymással.


Na de ne szomorkodjunk! Az ifjú pár is jól érzi magát. Emellett folyik tovább a készülődés. Ann sminkje és kontya épp most lett kész :) Szerintem nagyon szép lett.


Xolanie kölcsönadta a lakóbuszát a fiúknak, hogy az eszközök szállításával ne legyen gond. Ezzel hozták ide a hangszereket, terítőket és az ételeket is.


A teremben az oszlopok és a pódium már adott volt, minden mást (asztalok, ülőkék) a raktárból hoztak fel a srácok. A fiúk szép munkát végeztek, mindent időben felhoztak a raktárból, így amikor a két lány megérkezett a díszítést rendezni, már minden a helyén volt. 


 Sidney és Linda is csatlakoztak a fiúkhoz, ők a díszítést vállalták el. Linda az asztaldíszt készíti, míg Sidney a terítéssel van elfoglalva.



ÉÉS MOST! 
A násznép elhelyezkedett....


A tanúk, a koszorús lányok  a helyükön...
Az anyakönyvvezető is a helyén....
Spencer várakozó tekintettel néz a bejárat felé......



De az esküvő folytatását már csak holnap láthatjátok. Addig is legyen egy kis izgalom! :)

1 megjegyzés:

  1. Khm... A Merengőn is többször írtam már, hogy utálom a függővégeket, de mivel tudom, mennyi munka van egy esküvő lebonyolításában, ez most egy kis enyhítő körülmény :) A díszítés nagyon tetszik, és az is, hogy nálatok rendesen van kaja, nem úgy mint felénk, ahol csak a szertartás volt a lényeg. A terítés és az apró részletek szuperek! A tortának külön jár egy gratuláció!! Várom a holnapi folytatást!

    VálaszTörlés