2014. február 24., hétfő

Visszatértem :)

Hosszú kihagyás után ismét itt vagyok. Sikereres államvizsgát tettem múlt szerdán, közepes lett, úgy örülök!

Közben el is maradtam rendesen, pedig történt néhány dolog.

Hol is kezdjem?
Legyen időrendi sorrend...
Először is köszönöm Marcsinak a csodálatos babaruhákat!


A kék kabát Sindyé lett, a kardigánt Raquelle kapta, a kalapon még vitatkoznak a fiúk, hogy kié legyen. Köszönöm szépen a ruhákat még egyszer, nagyon tetszenek!



Fricskamacskától éppen lízingelem a nagyit, Rose-t! Úgy örültem, amikor  jött a postás :) És mellé meglepetésként jött egy  Magic Curl Barbie black version is. :) Múltkor említettem Fricskamacskának, hogy én megvenném ezt a szépséget. De ajándékba megkaptam tőle, örök hálám!


Az ő neve Carla lesz. Gyönyörű kék ruhában jött, de a hosszú út után úgy érezte, egy zuhanyzás jót tenne neki. Carla örült a nadrágnak és a felsőnek, a ruhát eltette nyárra.


És íme Rose és Carla. Rose nem vállalt törülközős képet, inkább gyorsan belebújt az új ruhájába. A ruhát egyébként Barbie-nak varrtam, de elméreteztem,viszont a nagyinak egészen jól áll  :)


Jack észrevette Carla-t. Gondolom most az következik, hogy az új lányt körbevezeti az új otthonában és bemutatja mindenkinek... Komolyan, van aki még bedől ennek a szakállas csajozós trükknek? :)


És végül..... ma vettem fel ezt a titokzatos csomagot a postán. Párom rendelte nekem, mert hitt benne, hogy sikerül a vizsgám.

Vajon mi lehet benne?

Holnap kiderül:)


7 megjegyzés:

  1. Nagyinak nagyon jó ez a ruha, én örülök, hogy elméretezted és az övé lett! Carla a leggyönyörűbb fekete lány, akit eddig láttam, már Fricskamacskánál is megcsodáltam, de nem lehet betelni vele, annyira bájos, és Jack-kel nagyon szép párost alkotnak. Gratulálok az államvizsgádhoz is, veled örülök neki! :-) A dobozban nem tudom mi lehet, de a hosszúkás formájából ítélve én egy új, szépséges babára tippelek, és párodat is ismerhetjük már annyira, hogy tuti valami nagyon nagyszerű ajándék ez!! :-) Alig várom, hogy megmutasd! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, utólag én is örülök az elméretezésnek, Rose-nak jól áll a kék :) Carla nekem is nagyon megtetszett, és most már a hajával is lesz időm foglalkozni, szépen beállítom neki, a közeljövőben. A kis drótokkal, amik a hajában vannak, talán nem lesz nehéz. Az államvizsgámnak én is nagyon örülök, én az utolsó pillanatig tanultam, nagyon féltem tőle! De OLYAN JÓ, HOGY MÁR MEGVAN! HURRÁÁÁ!

      Törlés
  2. Csodás felszabadult érzést kívánok, és gratulálok az államvizsgádhoz. A babáid csodálatosak és ügyesen megvarrtad a ruhát és cseppet sem baj, hogy a nagyinak lett jó, mert nagyon jól áll neki. A fekete szépségről már nem is beszélve, mert az valami csoda. Jó magam is arra tippelek, hogy bizonyára valami új baba van a dobozban. Kíváncsisággal várom a kinyitását, szerintem a párod nem is gondol arra, hogy mennyien várjuk a meglepetést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen, a felszabadult érzés megvan! :) Nagyon boldog vagyok, hogy vettem az akadályt és nem buktam el rajta! A varrást még gyakorolnom kell, de most van pár kiselejtezett ruhám, majd azokból is lesz valami szép... remélem :) A varrás még nem nagyon megy, de majd belejövök. A doboz tartalmát hamarosan mutatom, én már kibontottam, és olyan szép! ;)

      Törlés
  3. Szia!!
    Nagyon nagy gratula az államvizsgádhoz!! Még jól emlékszem, mennyire megkönnyebbültem én is utána :) Nagyon ügyes vagy!!
    Örülök, hogy Rose-t újra látom, és hogy Nálad! Csatlakozom az előttem szólókhoz, a ruha nagyon jól áll neki!! Carla nekem is tetszik, csinos az új ruhájában. Meg persze Marcsi csodálatos kötött holmijai is nagyon jól állnak a babákon :)
    Most megyek, és megnézem, mi volt a dobozban! ;) Tegnap, amikor olvastam, azt mondtam a végén, na ne már, itt abbahagyni a postot, anélkül, hogy megtudtuk volna, mi van benne!! :D :D :D Puszi! :)

    VálaszTörlés
  4. Megkésve , de hatalmas nagy gratula, hogy letetted az államvizsgát! A csajokat pedig nagyon örülök, hogy látom nálad, jó tudni, hogy jó helyen vannak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, én is örülök, hogy túl vagyok rajta! A csajok meg természetesen jó helyen vannak, nagyon szeretem őket :) Épp ma vettem pát rucit a Barbie babáknak. Megláttam és nem bírtam ott hagyni őket (leárazás volt) :)

      Törlés