2014. március 13., csütörtök

Szavazás

Sziasztok! Még mindig nem kezdtem el szervezni Sindy esküvőjét, eléggé elhagyott a múzsám. Cserébe viszont vettem még egy Ryan babát, hogy valamelyiknek majd átfűzöm a haját hosszúra... de most épp elbizonytalanodtam. Mindkettőnek elég szép a haja és nem tudok dönteni.



Szerintetek melyik fiú legyen hosszú hajas? A kockás inges vagy a szürke pólós? A szavazatokat előre is köszönöm! :)

3 megjegyzés:

  1. Ez egy jó kérdés! Igazán megnézném őket teljesen szemből (ha tudsz, kérlek, mellékelj még a két kép mellé egy ilyet), hogy látszódjon a két arc különbsége (ha van), mert így most én azt látom, hogy a szürke pólós lányosabb, és nem tudom eldönteni, hogy ez csak a hosszabb haja miatt van-e, vagy az arca másabb-e kicsit, mint a kockásnak. Ha ebből indulok ki, akkor neki jobban állna a hosszú haj, hiszen ez is kicsit az. Ellenben, a kockás ingesnek nem tetszik a haja, és őt meg emiatt választanám. Ezt csak szemből lehet igazán látni. És próbáld meg azt (én így csináltam), hogy a hosszú hajat odateszed az arcuk mellé mindkét oldalra, és akkor meglátod azonnal, hogy melyiknek állna jobban. :-)
    Érdekes volt, hogy amikor én voltam ebben a cipőben, akkor volt egy barna és egy szőke Ken-em, és szentül meg voltam győződve, hogy csakis a barna lehet az, akinek jól áll majd a hosszú haj. Aztán odapróbáltam az arcukhoz, és akkor láttam, hogy a szőke mennyivel szebb, nem volt kétségem tovább, és ő lett. :-) Hát, nagyon kíváncsi vagyok, hogy Nálad melyik a helyesebb!! :-)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nem könnyű kérdés valóban :) Nekem is az az érzésem, hogy bár a kockás ingesnek nem olyan szép a haja, ez a rövid frizura mégis jobban tetszik a másiknál, úgyhogy én a szürke pólós haját cserélném le. De kíváncsi lennék a szemből készült fotókra, meg olyanra, ahol odapróbálod a hajat, ahogy Boróka ajánlotta! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem van egy kockás ingesre hasonlítóm, és annak lehet hogy lesz egy hajcseréje. Rá szavazok ;)

    VálaszTörlés