2017. március 23., csütörtök

Zöldtündér

Vadvirág tér Zöldtündéren található, ami falunál kicsit nagyobb, városnál kicsit kisebb, így a helyiek gyakran vitatkoznak arról, hogy ez a Budapest közeli kis babatelepülés tulajdon képpen mi is valójában. Abban azonban mindenki egyetért, hogy itt jó élni, dolgozni és kikapcsolódni is.

Xolanie egy lakóautóban élt és rendezte be a fodrászszalonját,,. Azóta viszont beindult a fodrász üzlete. Régebben Zöldtündér lakói a szomszédos településekre jártak hajáskodni, viszont mióta Xolanie megyitotta saját üzletét, az itt élők nagy megelégedéssel veszik igénybe a lány szolgálatait.

Azóta eltelt néhány év és Xolanie-nak sikerült saját üzlethelyet vennie és tanítvánnyal is tud foglalkozni.

Emellett Fanni, mint körmös és pedikűrös dolgozik a szépség sarokban, illetve Dita, amikor éppen nem színpadon van, sminkeli a kedves vendégeket.






Az egyik nagy beruházás egy bolt volt, amit Estefania nyitott meg, de később el is adott egy lánynak, amikor végre be tudott iratkozni egy cukrász tanfolyamra.


Most Zsóka vezeti a boltot egyedül. Nem túl praktikusan a kassza egyelőre a húspult mellett van, mivel Zsóka egyszemélyben kasszát és a húst is viszi. Estefania azonban egy nagyon jól működő boltot adott át a lánynak, így Zsóka hamarosan fel tud valakit venni a húspultba kiszolgálónak.


Mindenki szeret ebben a boltban vásárolni, mivel nagy a választék, a zöldségek, húsok mindig frissek és jó minőségűek, de az árak viszonylag kedvezőek.


Még cipőket, táskákat és játékokat is lehet kapni az élelmiszereken túl.

Estefania sikeresen letette a cukrász vizsgát, így a Vadvirág Vegyesboltba például ő készíti a süteményeket. A péksüteményekért továbbra is Erik készíti.

 Egyben az egész városrész.



Jó. Használjátok a képzelőerőtöket. Az a lakóház nem a bolt fölött van, hanem mögötte :)



Nemsokára az is kiderül, mi van Zöldtündér másik felén, illetve az is, hol van az a bizonyos Vadvirág tér. 

10 megjegyzés:

  1. Remek lehet itt vásárolni és szépítkezni. Ügyesen összeraktad, az enyémek is mennek vásárolni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Remélem a többi is fog tetszeni!

      Törlés
  2. hű, még UV lámpa is van a körmösnél!!!! Nagyon szuper kis hely, ideje lesz felzárkóznom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajrá, remélem Rózsa falva hamarosan a kellő dicsőségében fog ragyogni :) UV lámpa meg kell egy körmösnek... Az nem maradhatott ki, ha már figyelünk a részletekre :)

      Törlés
  3. De szuper! Nagyon tetszik! Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Remélem a többi is tetszik majd :)

      Törlés
  4. Most látom csak, hogy posztoltad Zöldtündért! Nagyon klassz lett, látszik, hogy jó sok munka van benne! Imádom ezeket a boltokat! A térkép szuper ötlet, kíváncsi vagyok mi kerül majd a "Majd meglátjátok" helyre! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, elég sok meló volt vele, de hamarosan jön a friss, majd meglátjátok, milyen szuper! :)Még nincs minden kész - és gyanítom soha nem is lesz, mert mindig van új ötlet - de amint készebb...vagyok, mutatom, hogyan alakult ki Zöldtündér

      Törlés
  5. Hú ha! Terebélyesedünk? Lassan a szobátok lesz a város. Lakik még ott valaki vagy kiszorítottak a babák?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van két félszobánk és egy nagy, szóval nekem van egy külön alkotós szobám, ahol a Zöldtündér került berendezésre. Mondjuk párom meg a nagyszoba felét foglalta el a zenés cuccaival meg a számítógépével, szóval mindkettőnknek megvan az alkotós kis zuga. Viszont ez a lakás már csak max egy gyereket fog tudni befogadni, ha jobban bővülnénk, költözni kell majd...

      Törlés