2014. szeptember 8., hétfő

Interjú




Adél többek között nekem ítélte a Liebster díjat, s most az ő kíváncsi kérdéseire válaszolok most.

Mióta gyűjtöd a babákat?

 

Lassan négy éve gyűjtöm a Barbie babákat. Már gyerekkoromban is imádtam őket, de akkor még nem nagyon tudtam nekik bútorokat és házakat készíteni. Aztán szépen lassan felnőttem, elpakoltam őket és csak négy éve "találkoztam" velük ismét az ágyneműtartómban. A kedvencemet szépen rendbe szedtem, hajat cseréltem neki, és a szobám sarkában kialakítottam a kis asztalkából neki és a többieknek egy házat. 



Már gyerekként piszkálta a csőrömet, hogy csak Barbie-nek van férje, de a többi lánynak nincs. Aztán felnőttként rájöttem, hogy vehetek magamnak Ken babákat is. Volt, amikor konkrétan azt álmodtam, hogy bemegyek egy játékboltba és Ken babát veszek! Végül egy szép napon tényleg ellátogattam a játékboltba és megtaláltam Cole babát, akire azóta is nagy szeretettel tekintek és aki azóta Susy pasiját alakítja nálunk.


Azt hiszem innentől datálódik a gyűjtői szenvedélyem. Mindegyik babámat imádom, nem tudom elképzelni, hogy ne alkossak velük sztorikat, ne készítsek bútorokat vagy más apróságokat nekik.

Mit szól a környezeted a hobbidhoz?

 

Eleinte nagyon furcsának találták a hobbimat. A családomban a nagymamáim nem értik a dolgot, hiszen ők az én koromban már teljesen mással foglalkoztak: háztartást vezettek, gyereket neveltek, férjekkel vacakoltak. Nos, én is a párommal élek együtt, bár gyerekem még nincs, de én úgy hiszem, hogy a hobbi és a kötelesség nem zárja ki egymást. Sőt, inkább segít abban, hogy az ember kiegyensúlyozott maradjon a nehezebb időszakokban. Apukám is elfelejtette ezt, pedig ő régen bélyegeket gyűjtött. Most viszont nem érti, én miért gyűjtöm a babákat és miért találok ki hozzájuk történeteket. 

Anyukám és a párom viszont teljesen elfogadta a kis hobbimat, sőt a párom nagyon is támogat benne. Ez nagyon jól esik!   

Melyik baba a kedvenced?

 

A kedvencem Barbie. 



Ő még viszonylag keveset szerepelt, mindig mellékszerepeket kapott. De mivel őt szeretem a legjobban, valahogy olyan történeten töröm a fejem ami különleges, ami csodálatos. Nem is tudom megfogalmazni, csak érzem, hogy neki valami különlegessel kell előrukkolnom.

Hány babád van?

 

Momentán olyan ötven babám van, a gyerekeket nem számoltam. Szépen gyarapodik a kis csapat, de még nagyon sok babát szeretnék! 

Van olyan baba, amit nagyon szeretnél a csapatodban tudni? 

 

Egy nagypapa túl nagy álom? Vagy tini fiúk? Az új Flavas Tika babámnak egy párt... Őket szeretném most nagyon! De jó lenne néhány különleges Ken babát is. Egyszóval éppen fiú babákra és tinikre hajtok. A listám elég hosszú, sok lánynak kell még párt találnom. :)

3 megjegyzés:

  1. Szia Vik!
    Nagyon élveztem a válaszaidat! Örülök, hogy úgy döntöttél, gyűjtő leszel, mert így sok szép blogbejegyzéssel örvendeztetsz meg minket! :))))
    Puszi!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Rosemary!
      Élvezem a blogozást és a történetek kitalálását, szóval egy darabig még sok szép blogbejegyzést olvashattok tőlem. :) Remélem tetszeni fognak!
      Puszka!

      Törlés
  2. Szia Vik!
    Most találtam rá a blogodra, és tökre örülök, hogy felnőtt fejjel nem én vagyok az egyedüli, aki Barbie-kat gyűjt. :)
    Nagyon tetszenek a sztorijaid és a fotók hozzá. Csak így tovább! :)
    Üdv,
    Kata

    VálaszTörlés