2016. augusztus 27., szombat

A Második

Monster High babám...

Múltkor már bemutattam egy majdnem MH babát, Ghostillát:


Aztán az első igazi MH babát, Drakulaurát


 Most viszont bemutatom a második igazit, Cleo de Nile-t.


Igazság szerint ő júniusban érkezett ide, azóta is nagy becsben van, csak a képeim voltak szanaszét.


Ghostilla és Drakualura nagyon jó barátokká váltak. Jól megvannak az emberszabású babákkal is, már aki szóba mer állni velük és nem rohan el azonnal, ahogy megpillantja őket. Habár félelmetes a lányok külseje, ők mégsem olyan szörnyűek és erre már a Vadvirág tér lakói is kezdenek rájönni.



Mióta Cleo is csatlakozott a lányokhoz, egyre jobban mulatnak a lányok.


Eleinte a trió nehezen illeszkedett be, viszont jó természetük miatt Dita, Lucy, Barbie Ken, Marilyn és Kevin már összebarátkozott a lányokkal, így már csak idő kérdése, hogy a többiek is jóban legyenek.


Azóta a lányok úgy járnak-kelnek a lakásban, mintha teljesen természetes lenne a szörnyek jelenléte itt. Pedig hát Ti is tudjátok, hogy nem az, hiszen Ghostilla érkezéséig ez elképzelhetetlen volt.

A kanapét is befoglalják esténként, csajos dumapartit tartanak késő éjszakáig minden este.


4 megjegyzés:

  1. Szépséges Cleo, a ruháját imádom! Hamarosan a boltokban lesznek az újfajta MH babák, köztük Cleo is, akinek már nagyobb szemei lesznek az ártatlanabb hatás kedvéért. Szerintem ők is nagyon szépek, Lagoona különösképp! Örülök, hogy megszeretted a szörnyeket, és remélem lesznek még továbbiak a gyűjteményedbe! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fiú szörnyecskéim lesznek majd, hisze a szörnylányoknak is jár a szerelem. Ghostillát azért szeretem, mert bár nem MH, ő hozta el a szörnylányokat a szívembe, Drakulaura arcát imádom és az, hogy mozog mindene, Cleo pedig stílusban áll hozzám nagyon közel. :) Habár a bőröm nem olyan szép barna, mint az övé...

      Törlés
  2. Nos, a kezdeti szörnyutálatom nekem is elmúlt, és épp Cleo volt az első MH baba nálunk :) itt is jól megférnek a többiekkel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor egy cipőben jártunk :) De most, hogy megláttuk bennük a szépet,már a szívünkhöz nőttek :)

      Törlés