2016. augusztus 8., hétfő

Lélekben Veletek voltam

Idén is megrendezésre került a Baba találkozó, amely már a IV. volt.

Engem egy igazán szép feladat szólított el Mellőletek, méghozzá az, hogy a legjobb barátnőm, aki mintha a nővérem lenne, férjhez ment. Én voltam a tanúja és a segítője ezen a csodálatos napon.

A vőlegény és a menyasszony az osztálytársaim voltak főiskolán. Barátnőm volt a legszebb menyasszony, akit valaha láttam, a vőlegény pedig a legszerencsésebb pasi a világon.


A cica ugyan nem volt a vendéglistán, de így is mindenki nagyon örült neki. És bár fekete, mégis szerencsét hozott nekünk. 


Fárdtan és boldogan.  Szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire szeretem ezt a lányt és milyen szerencsés vagyok, hogy a barátnője lehetek! Egy igazi vagány, csupaszív tündér!
Lélekben azért veletek voltam a találkozón, sokat gondoltam Rátok!

A kémeim azért jelentették, hogy jól éreztétek Magatokat :) Gil és Raquaelle még e-mailt is küldtek, habár nem voltak túl bőbeszédűek.


<gilraquaelle@gmail.com>
Kedves Vik! 

Remélem jól érzed Magad az esküvőn! 
Adél nagyon jól gondunkat viseli, kaptunk sok szép új holmit és kirándulni is elvisz minket ahányszor csak lehet. 

A találkozó szuper, sok régi barátot üdvözölhettünk ismét. Leslie még mindig nem került elő, mindannyian nagyon aggódunk érte. 

Sok boldogságot a barátaidnak! Legyen az esküvőjük és a házasságuk is nagyon boldog!
Üdvözlünk mindenkit otthon! 

Gil és Raquaelle.

Ui: mellékelten küldünk néhány képet, csak hogy lásd, milyen jól vagyunk és hogy ne aggódj értünk.Lazítás. Most már tudom, hogy jól vannak, remélem Gil sem kap alkoholmérgezést!


Az esküvői képek az a pár engedélyével kerültek fel ide, de a nevüketnem írom ki. Akik lesznek olyan szerencsések, hogy megismerik őket, majd úgyis megtudják :)

1 megjegyzés:

  1. Mi is gondoltunk Rád :) A követezőn pedig remélem ott leszel te is :) A barátaidnak nagyon sok boldogságot kívánunk! Adél

    VálaszTörlés