2016. augusztus 8., hétfő

Lélekben Veletek voltam

Idén is megrendezésre került a Baba találkozó, amely már a IV. volt.

Engem egy igazán szép feladat szólított el Mellőletek, méghozzá az, hogy a legjobb barátnőm, aki mintha a nővérem lenne, férjhez ment. Én voltam a tanúja és a segítője ezen a csodálatos napon.

A vőlegény és a menyasszony az osztálytársaim voltak főiskolán. Barátnőm volt a legszebb menyasszony, akit valaha láttam, a vőlegény pedig a legszerencsésebb pasi a világon.


A cica ugyan nem volt a vendéglistán, de így is mindenki nagyon örült neki. És bár fekete, mégis szerencsét hozott nekünk. 


Fárdtan és boldogan.  Szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire szeretem ezt a lányt és milyen szerencsés vagyok, hogy a barátnője lehetek! Egy igazi vagány, csupaszív tündér!




Lélekben azért veletek voltam a találkozón, sokat gondoltam Rátok!

A kémeim azért jelentették, hogy jól éreztétek Magatokat :) Gil és Raquaelle még e-mailt is küldtek, habár nem voltak túl bőbeszédűek.


<gilraquaelle@gmail.com>
Kedves Vik! 

Remélem jól érzed Magad az esküvőn! 
Adél nagyon jól gondunkat viseli, kaptunk sok szép új holmit és kirándulni is elvisz minket ahányszor csak lehet. 

A találkozó szuper, sok régi barátot üdvözölhettünk ismét. Leslie még mindig nem került elő, mindannyian nagyon aggódunk érte. 

Sok boldogságot a barátaidnak! Legyen az esküvőjük és a házasságuk is nagyon boldog!
Üdvözlünk mindenkit otthon! 

Gil és Raquaelle.

Ui: mellékelten küldünk néhány képet, csak hogy lásd, milyen jól vagyunk és hogy ne aggódj értünk.



Lazítás. Most már tudom, hogy jól vannak, remélem Gil sem kap alkoholmérgezést!


Az esküvői képek az a pár engedélyével kerültek fel ide, de a nevüketnem írom ki. Akik lesznek olyan szerencsések, hogy megismerik őket, majd úgyis megtudják :)

1 megjegyzés:

  1. Mi is gondoltunk Rád :) A követezőn pedig remélem ott leszel te is :) A barátaidnak nagyon sok boldogságot kívánunk! Adél

    VálaszTörlés