2013. november 23., szombat

Szülők

A közelmúltban szert tettem néhány új babára, akik majd A SZÜLŐK lesznek.

Nos, ők lesznek majd Kevin szülei az esküvőn (Meg majd Kené, Cole-é stb...)


Volt velük egy néger kisbaba, szerintem nagyon cuki! A teste olyan babzsák-féle, szerintem kicsit nagyobb, mint egy "átlagos" Barbie kisbaba, viszont én beleszerettem. 
A kisbaba természetesen Xolanie gyereke lesz, amint találok csoki fiút Xolanie mellé... 


Egyébként a babákat eredetileg nem magamnak szereztem, de galád és önző, sőt gyarló vagyok, így ők most maradnak.

A hölgy pedig régebben idekerült, de egyelőre még nem jutott neki szerep, ezért nem is mutattam be. Nos ő majd Sindy és Sidney anyukája lesz (az esküvőig meg majd egy apukát is kéne szereznem)...:) Csak olyan nehéz a választás :)


És a néger kisbaba Raquaelle kezében, hogy láthatóak legyenek az az arányok. És Raquaelle lesz Barbie anyukája (majd egyszer, amikor Barbie és Ken tartja az esküvőjét) :)



Így visszaolvasva, tulajdonképpen van egy komplett kívánságlistám: minimum 5 pasi, az egyik legyen néger... Szóval, ha valaki lát egy helyes néger pasit, jó árban, szóljon nekem LÉÉÉGYSZÍÍÍÍ  X D  KÖSZI!

15 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm :) A szőke lány haján még van mit alakítani, de határozottan jobban fésült, mióta a kezeim közé került :)

      Törlés
  2. Nagyon helyesek a babáid! A bubi frizurásra lennék igazán kíváncsi. Mi van a fenekére írva, ha nem vagyok nagyon indiszkrét:-)?
    Ritkán lehet ugyanis ilyen régi vagy annak kinéző barbie babát kapni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki kell ábrándítsalak, nem hiszem, hogy Mattel. A hátára rá van nyomva, hogy made in Hong Kong, de a fenekén semmi nincs. Pedig a régi Barbie-ra jellemző piros fürdő dressz meg rózsaszín ruha is volt mellé, ezért én is azt hittem, hogy eredeti. Eszembe sem jutott, hogy nem az, nem is kértem pucér képet róla. Na mindegy, én így is szeretem. :)

      Törlés
    2. Köszi, attól még nagyon helyes kis klón. A 60-as években Hong Kongban gyártották a másolatokat, valószínűleg ez is abból az időből való.

      Törlés
    3. Igen, én is úgy hiszem, hogy klón baba, de olyan szép, amikor megláttam, két hét agyalás után csak megvettem, egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből :)

      Törlés
  3. Gratulálok az új babákhoz, látom nálad is bővül szépen a csapat. Képzeld nekem a párom folyamatosan lesi a babákat, sőt vásárolja is. Lassan tényleg gyűjtő leszek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, én is imádom az új szerzeményeket :) Te, nem lehet, hogy a férjed lett gyűjtő (csak mivel ő pasi, ezért alibiből neked adja)? Vagyis... Mindketten azok vagytok? :)

      Törlés
  4. Szia! De örülök az új szerzeményeidnek! Jó lesz a szülőket is látni végre :) Sidney és Sindy anyukája igen elegáns hölgy :) A néger babi pedig igazán édes :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ó, azért szerettem bele Sindy és Sidney anyukájába, mert ilyen kis elegáns (jó lenne valami szép név neki, majd kicsit agyalok, hogy mi legyen az) Én is örülök ám az új babáknak, mind olyan szép! Vajon csak én vagyok úgy, hogy minden babámat egyformán szeretem?

      Törlés
  5. Nagyon tetszenek a kis zsákmányaid, jó látni ilyen különleges babákat! :-) Sindy és Sidney anyukája nekem is kedvenc, annyira "anyukás" tényleg!! Kíváncsi vagyok milyen nevet adsz neki!! :-) Nekem így ránézésre két név jut leginkább eszembe, az egyik a Marta, a másik pedig Suzanna. (Ez szintén "S"-sel kezdődik). :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet a nevekkel! A Marta nekem kicsit "ódivatú" (a szó jó értelmében), pont ezért illik rá Sindy és Sidney anyukájára. Szóval Marta keresztanyja lettél :) Köszi, én hiába gondolkoztam rajta. :)

      Törlés
    2. Hát, nagyon szívesen, és köszönöm szépen, hogy "keresztanya" lehettem, örülök, hogy nevet adhattam Neki! :-) Egyébként, ugyanazt gondolom én is a Marta névről! :-)

      Törlés
  6. Gratulálok a szülőkhöz! nálunk van mindenféle pasi, de annyira nehéz volt az első esküvőhöz összeszedni az "öregeket". :D A rövid hajú hölgyed nagyon tetszik nekem is, Raquaelle pedig olyan arcot vág, mintha azt gondolná, jaj, nehogy leejtsem :D Cukik!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Én csak azért nem veszek pasit, mert kisebb a választék, mint a csajokból, másrészt mindig látok egy helyes hölgyet, akinek ide kell költöznie :) Elvileg Raquelle már gyakorló anyuka, Barbie, Ann és Susy az ő lányai. Szerintem csak zavarban van, mert eddig kevés kép készült róla. :)

      Törlés