2016. május 18., szerda

Elmaradt bemutatás és mütyűrkék

Az úgy volt hogy...

Párom volt kint januárban Amerikában csapatépítésen. Menségemre szóljon, amint megkaptam a kis csomagot, hogy beindult a fantáziám és addig nem akartam bemutatni a lányokat, míg meg nem valósítom az ötletet.

Szóval jöjjenek az új csapattagok:

Tanárnő gyerekkel, kis paddal, táblával, hátulján térképpel, uzsonnás tatyóval, ollóval ragasztóval, földgömbbel és krétával. A lányt Stacy-nek neveztem el. Ő lesz a biológia-földrajz tanár a készülő iskolában.


És egy aranyos kicsi lány, aki rocksztár, de iskolába így is kell járnia.


Szóval első kanyarban készült pár pad az eredeti mellé égethető gyurmából. 


Viszont csak hideg, esős napokon lesz az osztályteremben a tanítás, egyébként a gyerekeknek szüksége van a mozgásra, így az összes óra a parkban vagy a Margit szigeten esz megtartva a atektól a történelemig.

Itt Stacy tanárnő éppen egy ibolyát mutat a gyerekeknek a kövek között.


 Itt pedig már a gólyahír-mezőt tanulmányozzák.


És ha már süthető gyúrma... Ez a kép és ez a wc később készült, mint a padocskák, de ezt az alkotást már egyszerűen nem tudom hová betenni. 
Tányérnak indult... Akartam egy nagy tányér szettet (fogok nyitni egy éttermet is a babáknak, oda kell majd tányér) Aztán mivel nem volt szerencsén és nem tudtam szép tányérokat készíteni, hát összegyúrtam az egészet és lett belőle ez. A harmadik wc!


A fehér, Barbie méretű babákhoz való, ez annál kisebb lett.


A sárga-fehér wc eredetileg cukorkatartó volt. Ez volt az első wc a babaparadicsomban. Na ahhoz képest meg magasabb, szóbal jó lesz ez :) Xolanie-ék  kapták meg végül a szerszámos polcból készült házat, az övék lesz az új darab. :) a kék színe miatt menni fog a fürdőszobájukhoz.


4 megjegyzés:

  1. Na én besírtam a röhögéstől. Tányér akart lenni... Elnyúlt a közepe? gödör lett belőle. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jól van na :) ha már egyszer a tányérkészítés sikertelen volt, kellett abból az adag gyúrmából valami értelmeset készíteni...:)

      Törlés
    2. Nagyon édesek a picik, ötletes a szabadtéri iskola. No ahogy ismerlek elkészülnek majd azok a tányérok is egyszer, ha nem gyurmából akkor másból akad számos lehetőség.

      Törlés
  2. Nagyon ügyi vagy, jók lettek nagyon a padok, és a rötyi is. :) Helyes az osztály is :)

    VálaszTörlés